Ελένη: Σκληρές αποφάσεις και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα
Media

Ελένη: Σκληρές αποφάσεις και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο τέλος του Ιουνίου έκλεισε την 6η χρονιά της στον αέρα, έχοντας γράψει τα δικά της σερί στην κορυφή της τηλεθέασης.

Όπως γράφτηκε και στις αρχές Ιουλίου, οι συσκέψεις άρχισαν αμέσως, πριν η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι ριζικές αλλαγές στο πάνελ θεωρούνταν κάτι παραπάνω από δεδομένες, με κάποιους, όμως, συνεργάτες χρόνων να έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους και για την επόμενη χρονιά. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν ένας από αυτούς, καθώς είχε ήδη κλείσει 16 χρόνια στο πλευρό της Ελένης και η σχέση τους είχε ξεπεράσει προ πολλού το επαγγελματικό επίπεδο, διαμορφώνοντας μια προσωπική φιλία.

Κι όμως, αυτός ήταν κι ο πρώτος που είπε «αντίο» στην εκπομπή, αφού, σύμφωνα με όσα ακούγονται, δεν τα βρήκε με το κανάλι στην πρόταση που του έγινε για περικοπή της αμοιβής του κατά 50%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού 7 μέρες Tv, η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη και τη στήριξη του Alpha, για αυτό και οι όποιες αποφάσεις είναι δικές της και μόνο. Για την ώρα, λοιπόν, βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση νέων προσώπων και ιδεών, με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της εδώ και χρόνια, Ελένη Γιαλελή, να βλέπει πρώτη τους υποψήφιους και να τους προωθεί στη συνέχεια στην ίδια για την τελική έγκριση.

Φαίνεται, όμως, πως κι αυτοί ακόμη που θα επιλεχθούν, δεν θα καθίσουν σε ένα σταθερό πάνελ, σχολιάζοντας στατικά τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά θα αναλάβουν ο καθένας μια διαφορετική ενότητα και θα εναλλάσσονται στον καναπέ της παρουσιάστριας για να τη συζητήσουν μαζί της.

Η δια η Ελένη Μενεγάκη θα έχει, φυσικά, κεντρικό και κυρίαρχο ρόλο στην εκπομπή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να εντάξει στην «Ελένη» μια ενότητα προσωπικών ή κοινωνικών ιστοριών, από αυτές που η ίδια χειρίζεται εξαιρετικά και πάντα συγκινούν τον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved