Πάνος Κοκκινόπουλος: «Θα έλεγα ότι αυτό που επακολούθησε μετά το 2009 ήταν ένα θρίλερ»
Media

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Θα έλεγα ότι αυτό που επακολούθησε μετά το 2009 ήταν ένα θρίλερ»

O Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση!

Ο μετρ των αστυνομικών σειρών κάνει το τηλεοπτικό comeback του, όχι με τη «10η Εντολή», όπως το 2015, αλλά με ένα νέο σίριαλ, που θα έχει «μυρωδιά» από «Μαύρα μεσάνυχτα», τα οποία είχε υπογράψει το 2008 στο Mega.

Πρόκειται για μια παραγωγή με στοιχεία από φιλμ νουάρ, την οποία ο ίδιος, μιλώντας στην «Espresso», χαρακτήρισε μαύρη κωμωδία. Το καστ δεν έχει κλείσει ακόμη, αλλά, όπως εύστοχα αναφέρει, στην επαγγελματική ζωή του είχε τη χαρά να συνεργαστεί με όσους ηθοποιούς ήθελε και όχι με αυτούς που δεν ήθελε, αν και το ιδανικό για εκείνον είναι να συνδυάζει την παλιά φουρνιά των ηθοποιών με τη νέα.


«Η ιστορία που ζωντανεύω έχει πολιτικό υπόβαθρο. Σκοπός μου δεν είναι να εστιάσω στην οικονομική κρίση, αλλά στο τι μας οδήγησε σ' αυτήν. Το 2009, λοιπόν, είναι η εποχή στην οποία θα ζουμάρει ο φακός μου. Τότε που οι περισσότεροι Ελληνες ξόδευαν άκριτα σαν να ήταν κροίσοι», λέει ο δημιουργός και συνεχίζει: «Με αλλεπάλληλα φλας μπακ θα μεταφέρω στον τηλεθεατή τι συνέβη στη χώρα μας. Θα έλεγα ότι αυτό που επακολούθησε μετά το 2009 ήταν ένα θρίλερ» αναφέρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved