Οι κύκλοι του Alpha διαψεύδουν το τηλεφώνημα του Μικρούτσικου στη Κορομηλά
Media

Οι κύκλοι του Alpha διαψεύδουν το τηλεφώνημα του Μικρούτσικου στη Κορομηλά

Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως όντως ο "Μεγάλος Αδελφός" επιστρέφει δριμύτερος στη μικρή οθόνη, πολλά είναι τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά και με την προετοιμασία του, όπως επίσης φυσικά και με το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του!

Το πρώτο σενάριο φυσικά που βγήκε στον αέρα ήταν το σενάριο που ήθελε τους υπευθύνους της Κάντζας να σκέφτονται να αναθέσουν την παρουσίαση του reality, στον… expert του είδους Ανδρέα Μικρούτσικο. Ένα σενάριο το οποίο έπαιξε πολύ τις προηγούμενες μέρες, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Τώρα λοιπόν, μερικές ημέρες μετά, άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση μετά από σχετικά δημοσιεύματα πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο ίδιος, φρόντισε να τηλεφωνήσει στην Ρούλα Κορομηλά και να ζητήσει την βοήθειά της.

Υποτίθεται, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα, πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος ισχυρίζονται πως πήρε τηλέφωνο την Ρούλα Κορομηλά και της ζήτησε, ούτε λίγο-ούτε πολύ να τον ...προτιμήσουν όσο αφορά στην παρουσίαση του "Big Brother".

Μία είδηση την οποία όμως, οι κύκλοι του Alpha διαψεύδουν κατηγορηματικά για την ώρα. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν πρόκειται "για τηλεφώνημα επιστημονικής φαντασίας".

Πηγή: tlife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved