Εντατικές προετοιμασίες για τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου»
Media

Εντατικές προετοιμασίες για τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου»

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται η νέα καθημερινή σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη στο star με τίτλο «Ο άντρας των ονείρων μου».

Πρόκειται για ένα κορεατικό κόνσεπτ με τον τίτλο My Husband Got a Family, που διασκευάζουν στα ελληνικά ο Αποστόλης Τσαούσογλου και η Εμ μανουέλα Αλεξίου. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ρέινα Εσκε νάζυ και Κώστας Κιμούλης. Στο πρωταγωνιστικό καστ θα δούμε τους Ελένη Γερασιμίδου (Ιωάννα), Χρήστο Χατζηπαναγιώτη (Πανικός), Άννα Αδριανού (Ελλη), Ρένο Χαραλαμπίδη (Ντίνος), Νικολέτα Βλαβιανού (Αγγελική), Δήμητρα Σιγάλα (Μπέλλα), Βασιλική Τρουφάκου (Αθηνά), Δημήτρη Λιακόπουλο (Τζακ), Μαριέλλα Σαββίδου (Μαρίνα), Χάρη Τζωρτζάκη (Μπάμπης), Πέννυ Φοινί ρη (Σάρα), Χάρη Αριστείδου (Γιώργος). Αυτό το διάστημα αναζητούνται οι κατάλληλοι χώροι όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, μιας και η σειρά θα έχει κυρίως εξωτερικά γυρίσματα σε φυσικούς χώρους. Οι εγγραφές, σύμφωνα με το μέχρι στιγμής πλάνο, θα ξεκινήσουν μετά τις 17 Αυγούστου και θα ετοιμαστεί ένα ικανό στοκ επεισοδίων, ώστε να πραγματοποιηθεί η

πρεμιέρα στη μικρή οθόνη στα μέσα του φθινοπώρου.

Η ιστορία...

Σύμφωνα με την υπόθεση, η Αθηνά και ο Τζακ είναι νιόπαντροι και ευτυχισμένοι. Ζουν μακριά από συγγενείς, με εξαίρεση τη μητέρα της Αθηνάς, την Ελλη. Ο Τζακ είναι υιοθετημένος και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους πραγματικούς γονείς του. Οι θετοί του γονείς ζουν στη Μεγάλη Βρετανία και δεν επεμβαίνουν στη ζωή του. Αυτό το στοιχείο η Αθηνά το θεωρεί το πιο σημαντικό από όλα: Έχει επιλέξει να παντρευτεί τον Τζακ, διότι δεν έχει πεθερά και σόι που θα επηρέαζαν τη ζωή και την ευτυχία τους. Την ίδια στιγμή, κάπου στην Αθήνα ζει η οικογένεια Καρασαββίδη. Η γιαγιά Ιωάννα, τα τρία παιδιά της και τα εγγόνια της. Είναι μια κλασική ελληνική οικογένεια. Στο ιστορικό της οικογένειας υπάρχει μια σκιά: 26 χρόνια πριν, την ημέρα που γεννήθηκε η Μίκα, το τρίτο παιδί του Πανικού και της Αγγελικής, εξαφανίστηκε και ο τετράχρονος γιος τους, ο Γιάννης. Όσο κι αν έψαξαν, δεν τον βρήκαν ποτέ. Ο χαμένος γιος μεγάλωσε με άλλους γονείς και είναι ο Τζακ. Και η ζωή τα φέρνει έτσι, ώστε να μετακομίσει μαζί με την Αθηνά στην οικογενειακή πολυκατοικία της οικογένειας Καρασαββίδη, στην ακριβώς απέναντι πόρτα από τους γονείς του! Παρόλο που ο ίδιος δεν θυμάται τίποτα, αισθάνεται όμορφα στον συγκεκριμένο χώρο και του αρέσουν τα χαρακτηριστικά του. Έτσι, σιγά σιγά η σχέση του ζευγαριού αρχίζει να δοκιμάζεται! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζακ αρχίζει να επιθυμεί να βρει τους βιολογικούς του γονείς. Η εμφάνιση, όμως, ενός μυστηριώδους προσώπου θα ανατρέψει τα πάντα. .

Πηγη:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved