Ιβάν Σβιτάιλο: «Με το που με «ξεζούμισαν» ως πρωτοεμφανιζόμενο, αποφάσισαν να μη με πληρώσουν»
Media

Ιβάν Σβιτάιλο: «Με το που με «ξεζούμισαν» ως πρωτοεμφανιζόμενο, αποφάσισαν να μη με πληρώσουν»

Για τη διπλή υπηκοότητά του αλλά και καλλιτεχνική του υπόσταση, ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία μιλάει ο Ιβάν Σβιτάιλο, σχολιάζοντας βέβαια ιδιαίτερα και τον ιδιαίτερο ρόλο του στο αγαπημένο Κάτω Παρτάλι που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε... 

Έκανες εντύπωση άμα τη εμφανίσει σου. Αγαπημένος ο ρόλος σου στο «Κάτω Παρτάλι». Σε στιγμάτισε;

Να φανταστείς δεν γνώριζα σε πόσα επεισόδια θα παίξω. Νόμιζα ότι θα κάνω ένα-δύο guest. Δεν θεωρώ ότι με στιγμάτισε. Σίγουρα δεν χρειάζεται σε όλους τους ρόλους μου να είμαι τόσο απόλυτα αρρενωπός. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία. Δυστυχώς με το που με «ξεζούμισαν» ως πρωτοεμφανιζόμενο, αποφάσισαν να μη με πληρώσουν. Κανέναν δηλαδή, όχι μόνο εμένα.

Η δημοσιότητα σε βοήθησε στην καλλιτεχνική σου πορεία;

Τόσο, όσο θα ήθελα. Δεν ξεκίνησα να δουλεύω με τη συμμετοχή μου στο «Παρτάλι». Πριν βγω στην τηλεόραση είχα συμμετάσχει σε 15 παραστάσεις. Είχα στο βιογραφικό μου συμμετοχές στο Ηρώδειο και την Επίδαυρο, μαζί με πολλές ώρες κλεισμένος στα «μπουντρούμια» των θεάτρων. Το «Κάτω Παρτάλι», ας πούμε, ήταν η αιτία να «καλυφθεί» το κενό που υπήρχε, ενώ μπορεί να είχα δουλέψει γι' αυτό.

Έχεις σκεφτεί να επιστρέψεις στην πατρίδα σου;

Μία φορά. Είχα τρομάξει με την αίσθηση αυτή. Τώρα έχω κάνει κάποια μικρά βήματα. Επιπλέον, δεν έχει σταματήσει η ορμή μου για καινούργια πράγματα ηου θέλω να μάθω. Λόγω της δουλειάς μου πλέον αισθάνομαι πληρότητα, ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι παραπάνω. Έτσι έφυγε ο φόβος της Ρωσίας. Εχω κάνει τα ταξίδια μου και θα ήθελα να , δημιουργήσω μια βάση στη Ρωσία, που θα μου δίνει τη δυνατότητα να είμαι εκεί και εδώ όποτε θέλω. Είμαι δίγλωσσος και θα έπρεπε να ασχοληθώ θεατρικά με τα ρωσικά. Δεν θα έκανα κάτι χορευτικά, διότι έχω να χορέψω επαγγελματικά τρία χρόνια.

Επαιξε ρόλο ότι ο χορός δεν αποδίδει οικονομικά στην Ελλάδα;

Καμία σχέση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλεις λεφτά. Παρ' όλα αυτά, είμαι σε μια φάση που σκέφτομαι τι θα με έκανε καλύτερο. Σίγουρα θα με έκανε καλύτερο μια θεατρική παρουσία στη Ρωσία. Επίσης μου αρέσει η μουσική, ενώ έχω απενοχοποιήσει το άγχος της τηλεόρασης.

Θα ξαναέκανες, δηλαδή;

Μου έγινε πρόσφατα μια πρόταση από μια παραγωγό και φεύγω για την Κριμαία να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες εκεί. Η εκπομπή θα προβληθεί από ελληνικό κανάλι.

Νιώθεις μοναξιά στην Ελλάδα;

Κουράστηκα να νιώθω ότι με «πετάει» η ζωή από εδώ και από εκεί... Δεν τρελαίνομαι που έχω να μιλήοω με τον πατέρα μου 10 χρόνια. Ολα γυρίζουν γύρω από τη συνείδηση. Εχω δοκιμαστεί στη ζωή μου. Επέλεξα να κάνω ένα επάγγελμα που δεν μου απέφερε ποτέ λεφτά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved