Τανιμανίδης-Μαυρίδης: Τι τους χωρίζει και τι τους ενώνει;
Media

Τανιμανίδης-Μαυρίδης: Τι τους χωρίζει και τι τους ενώνει;

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης. Μια αδερφική φιλία που πλέον έχει γίνει άγρια κόντρα. Οι δυο παρουσιαστές γνώρισαν μεγάλη επιτυχία μέσα από την εκπομπή τους, το World Party. Ωστόσο κάτι συνέβη μεταξύ τους και οι δυο τους αρνούνται να αποκαλύψουν τον λόγο για τον οποίο… χάλασαν τις καρδιές τους. 

Η εκπομπή σταμάτησε και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Απέφευγαν να μιλάνε για την φιλία τους και μόνο λίγο ο Σάκης Τανιμανίδης προσπαθούσε να κρατήσει τα προσχήματα και έλεγε πως είναι ακόμα φίλοι.

«Δεν υπάρχει καμιά κόντρα. Ο Μαυρίδης είναι κολλητός μου για πάνω από 10 χρόνια και τα συναισθήματά μου γι' αυτόν παραμένουν πολύ δυνατά» δήλωνε ο Σάκης με τον Γιώργο Μαυρίδη να… απαντά: «Από τη στιγμή που ο Σάκης κάνει το Survivor δεν έχουμε τίποτα κοινό...Τα ιδανικά και την τιμή μου δεν α ξεπουλώ όσα λεφτά και να μου δώσουν».

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν οι δυο τους δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι παρότι θα συμμετέχουν σε παρόμοια projects. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει για δεύτερη χρονιά το Survivor και ο Γιώργος Μαυρίδης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Nomads στον ANT1.

Αν και δεν θα βρεθούν απέναντι, καθώς το ένα reality θα βγει στις αρχές της σεζόν και το άλλο τον Φεβρουάριο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάνε οι δυο της την χρονιά που μας έρχεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved