Μάλιστα, Σεφ: Το μαύρο χαβιάρι η εγκυμοσύνη και ο κριτικός εστιατορίων
Media

Μάλιστα, Σεφ: Το μαύρο χαβιάρι η εγκυμοσύνη και ο κριτικός εστιατορίων

Διπλό και χορταστικό το σημερινό επεισόδιο της σειράς Μάλιστα, Σεφ!

Ο σεφ έχει μια πολύ αξιόπιστη πληροφορία, πως ένα άλογο θα κερδίσει σε μια στημένη ιπποδρομιακή κούρσα. Έλα όμως που δεν έχει αρκετά χρήματα να ποντάρει! Έχει όμως ιδέες, όπως πάντα. Αντί να αγοράσει το μαύρο χαβιάρι, που έχουν ζητήσει οι πελάτες της αποψινής δεξίωσης, θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για το στοίχημά του. Όσο για το μαύρο χαβιάρι; Θα αγοράσει άσπρο... και θα το βάψει!..

Ο Μάνθος έχει ακούσει από τη μικρή κόρη του σεφ πως η Κίκα τον αγαπάει. Είναι τρομοκρατημένος με την ιδέα, καθώς νομίζει ότι η Κίκα θα αρχίσει να του ζητάει σοβαρή δέσμευση ή ακόμη χειρότερα, θα χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι και θα θέλει παιδιά! Η Κίκα το μαθαίνει από τον Κωστή και αποφασίζει να παίξει ένα παιχνίδι στον Μάνθο: θα του πει πως περιμένει το παιδί του!

Την επόμενη μέρα πανικός ξεσπά στο «Chez Philippe», καθώς ο ιδιοκτήτης μαθαίνει ότι θα τους επισκεφτεί ένας πολύ γνωστός κριτικός εστιατορίων, που γράφει στους καλύτερους τουριστικούς οδηγούς της πόλης. Το πρόβλημα είναι πως γράφει με ψευδώνυμο και κανείς δεν ξέρει την εμφάνισή του, ούτε καν αν είναι άντρας ή γυναίκα!

Η Κίκα παρατηρεί τους πελάτες, με σκοπό να ανακαλύψει τον κριτικό και να τον εξυπηρετήσει όσο γίνεται καλύτερα. Οι υποψίες πέφτουν διαδοχικά σε μια νεαρή γυναίκα που έχει παραξενιές με το φαγητό γιατί είναι έγκυος, σε έναν απαιτητικό πελάτη που την πέφτει στη Νάντια, σε μια ήσυχη κυριούλα, στην οποία αρχικά δεν έχουν δώσει σημασία. Άδικος κόπος, κανείς δεν είναι ο κριτικός. Στο μεταξύ, ο Κωστής τσακώνεται με τον πελάτη που

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved