Τατουάζ: Όσα θέλετε να μάθετε για τη νέα σειρά του Alpha
Media

Τατουάζ: Όσα θέλετε να μάθετε για τη νέα σειρά του Alpha

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha Τατουάζ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε διάφορες τοποθεσίες εκτός της Αθήνας, όπως το Λονδίνο, τα Μετέωρο, το Καστράκι Καλαμπάκας, αλλά και την Αίγινα.

Όλα δείχνουν, όπως αναφέρει το Mytv, ότι και αυτή τη φορά ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει μια ξεχωριστή δουλειά για τη «μικρή οθόνη». Το σενάριο ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες οι οποίες έχουν μυστήριο, δράμα και αστυνομικά στοιχεία. Το κεντρικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι ο Άλεξ (Στέφανος Μιχαήλ) και η Άννα (Δανάη Παππά), οι οποίο θα ζήσουν έναν μεγάλο και θυελλώδη έρωτα.

Οι δύο νέοι θα αναπτύξουν στην αρχή μία διαδικτυακή σχέση για περίπου έναν χρόνο. Η Άννα είναι παντρεμένη με τον Τόνι (Μιχάλης Λεβεντογιάννης). Κάποια στιγμή η Άννα πείθει μια φίλη της να πάνε στην Αίγινα για ολιγοήμερες διακοπές. Εκεί έρχονται κοντά με τον Αλεξ και περνούν στιγμές πάθους. Όσα νιώθουν είναι τόσο δυνατά που οι δυο τους κάνουν το ίδιο τατουάζ. Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να χωρίσει τους δύο νέους. Ενός φόνος, όμως, αλλάζει τα δεδομένα της ζωής τους. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ο εφιάλτης, καθώς ο Αλέξανδρος καταδιώκεται και, τελικά, συλλαμβάνεται από την αστυνομία μπροστά στα μάτια του πατέρα του Παύλου Μελά (Γιώργος Παρτσαλάκης) και της μητέρας του (Ελίνα Ακριτίδου).

Η υπόθεση μεταφέρει τις ιστορίες των ηρώων στα Μετέωρα και στο Λονδίνο. Στην ελληνική πόλη θα δούμε την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Παλυδερόπουλο στον ρόλο του Ορφέα. Στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο πήραν μέρος ο Αλέξανδρος Πέρρος σαν Ιωσήφ, η Ελεονώρα Αντωνιάδου σαν Νικόλ, αλλά και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Η Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) είναι μία χορεύτρια, η οποία έχει μάλιστα και δική της σχολή χορού και διατηρεί σχέση με τον Θεοοχάρη Ραζή (Απόστολος Γκλέτσος). Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει και η Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη), μία μυστηριώδης γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved