Η ευχάριστη είδηση του καλοκαιριού! Επιστρέφει το «Κάτω Παρτάλι»
Media

Η ευχάριστη είδηση του καλοκαιριού! Επιστρέφει το «Κάτω Παρτάλι»

Επιστρέφει το «Κάτω Παρτάλι»; Κι όμως, ναι!

Ως γνωστόν, η δυσάρεστη οικονομική συγκυρία στο Mega είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί πριν από την ώρα της η σειρά, που άγγιξε ακόμη και το 65% της τηλεθέασης.

Κάποια κανάλια ήρθαν σε επαφή με τον σεναριογράφο Λευτέρη Παπαπέτρου για να συνεχίσουν το σίριαλ από το δικό τους τηλεοπτικό μετερίζι, αφού οι τηλεθεατές το ζητούν επίμονα μέσα από το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, ο σεναριογράφος έχει πάρει την απόφαση να γράψει το φινάλε, ετοιμάζοντας δύο μεγάλης διάρκειας επεισόδια, σε μορφή τηλεταινίας.

Μ’ αυτόν τον ευρηματικό τρόπο θα ολοκληρωθεί μία από τις πιο σπαρταριστές και ξεκαρδιστικές ιστορίες στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο, για να μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά τούτο το τηλεοπτικό εγχείρημα θα πρέπει να δεχθούν οι πρωταγωνιστές του σίριαλ να ξαναμπούν στο πλατό. Και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να μην έχουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αυτό είναι εφικτό για τη Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς δεν έχει «κλείσει» με κάποια τηλεοπτική παραγωγή τη νέα σεζόν, αλλά και για τον Τάσο Χαλκιά, που έχει μόνο θεατρικά σχέδια για φέτος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved