Θεόφιλος Βανδώρος: «Η αισθητική της τηλεόρασης της δεκαετίας του ‘70  και του '80 δεν μου έκανε»
Media

Θεόφιλος Βανδώρος: «Η αισθητική της τηλεόρασης της δεκαετίας του ‘70 και του '80 δεν μου έκανε»

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θεόφιλος Βανδώρος.

«Η αισθητική της τηλεόρασης της δεκαετίας του ‘70 και του '80 δεν μου έκανε. Εν μέρει μου έκανε του '90, στις αρχές. Με τον Μανούσο Μανουσάκη τα βρίσκαμε σε ορισμένα αισθητικά θέματα. Μου άρεσε πάντα η δράση και ο κινηματογράφος, ήθελα να κάνω πολύ κινηματογράφο. Το 1992 έπαιξα στο σίριαλ Τμήμα Ηθών», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν και συμπληρώνει:

«Ήταν μια παραγωγή στις αρχές της ιδιωτικής τηλε-όρασης. Ο Μίνωας Κυριακού είχε δώσει πολλά λεφτά, είχε μεγάλη αγάπη στον κινηματογράφο. Τον είχα γνωρίσει τότε, αλλά δεν ήξερα ότι ως νέος είχε συμμετάσχει σε συμπαραγωγή στις ταινίες «Η φωλιά του κούκου», στο «Σύνδρομο του Πεκίνου» και σε 3-4 άλλες ταινίες ως μικρός παραγωγός. Αφού είδε τα δύσκολα, ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει, γιατί ήταν κλειστό το... κλαμπ του Χόλυγουντ, κάποια στιγμή ήρθε στην Ελλάδα, όπου άνοιγαν οι προοπτικές της τηλεόρασης.

Βέβαια, ήταν αρκετή ειλικρινής σ' αυτό ο άνθρωπος, είπε ότι το κανάλι το είχε για το δελτίο ειδήσεων και ότι εμείς είμαστε το κερασάκι. Το... κερασάκι το έκανε καλό, για αυτό πήρε τον Μανουσάκη, τον Κοκκινόπουλο, ανθρώπους από τον κινηματογράφο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved