Έλα στη θέση μου: Νέες αφίξεις και αποχωρήσεις!
Media

Έλα στη θέση μου: Νέες αφίξεις και αποχωρήσεις!

Τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές για τους συντελεστές του «Έλα στη θέση μου», αφού επέστρεψαν στο γύρισμα για το δεύτερο κύκλο επεισοδίων!

Την τράπουλα αναμένεται ν' ανακατέψει ένα νέο πρόσωπο - κλειδί: η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Nermax. Η Μένη Σουλτς έρχεται αναπάντεχα από το εξωτερικό και θα την υποδυθεί η Ναταλία Δραγούμη.

Πρόκειται για μια «σιδηρά κυρία», σκληρή και φιλόδοξη, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κάποιους από τους ήρωες. Στόχος της σε πρώτη φάση, είναι ν' αγοράσει την Sofo, γι' αυτό και προσεγγίζει τον Δαμιανό. Όμως, η Ναταλία Δραγούμη δε θα είναι η μοναδική νέα άφιξη, εφόσον και άλλα νέα πρόσωπα θα εμπλουτίσουν το καστ. Φυσικά, δε θα λείψουν και οι απαραίτητες αποχωρήσεις με πρώτο τον «Μίμη» Μάνο Ιωάννου, που έφυγε ήδη και δεν θα τον δούμε να επιστρέφει.

Το ίδιο ισχύει και για την «Μιράντα» Μαρία Ανδρούτσου, που θα παίξει σε λίγα μόνο επεισόδια της νέας σεζόν. Στο μεταξύ, άφαντη παραμένει η Ρενάτα για ένα διάστημα, απογοητευμένη από την στάση του Αχιλλέα απέναντι της, αφού έφτασε στο σημείο να την απατήσει, ώστε να την εκδικηθεί για το φιλί που την είδε να ανταλλάσσει με τον Βλάση.

Το φιλί αυτό, έδωσε παράλληλα αφορμή ν' αναζωπυρωθεί η κόντρα Βλάση - Αχιλλέα που θα φθάσει στα άκρα. Οι δύο αντίζηλοι θα κάνουν το παν για να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο. Δυστυχώς, ο Λεωνίδας, θα βρεθεί στη μέση αυτής της κόντρας, με τους δύο γιους του να του βάζουν το... μαχαίρι στο λαιμό προκειμένου να επιλέξει τον έναν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved