Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή, ο έντονος προβληματισμός και το άγχος!
Media

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή, ο έντονος προβληματισμός και το άγχος!

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο σπίτι της την προηγούμενη εβδομάδα και τα παιδιά συνεχίζουν για λίγες ημέρες τις διακοπές τους με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα.

Ωστόσο, η Φαίη έχει μεγάλα άγχη. Η προετοιμασία για την εκπομπή έχει ήδη ξεκινήσει και η σεζόν αναμένεται δύσκολη.

Ναι, μεν η Σκορδά ξεκινά από θέση ισχύος, ωστόσο φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. Δεν είναι όμως τόσο πολύ τα νούμερα τηλεθέασης που απασχολούν την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Αμέσως μετά την έναρξη της σεζόν θα ξεκινήσει και η μετακόμιση. Σύμφωνα με πληροφορίες που περιοδικού Λοιπόν, εδώ και αρκετές εβδομάδες η Φαίη βρήκε σπίτι για να μετακομίσει με τα παιδιά και σε αυτό που είναι τώρα θα επιστρέψει ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόκειται για μια μονοκατοικία στα νότια προάστια, αρκετά κοντά στο σπίτι που μένει τώρα. Πράγματι, η ξανθιά παρουσιάστρια σκέφθηκε το ενδεχόμενο να πάει βόρεια, κάτι το οποίο ωστόσο έβρισκε αντίθετο τον πρώην άντρα της καθώς θα έχανε την καθημερινή επαφή με τα παιδιά.

Έτσι, η Φαίη συμφώνησε να μετακινηθεί σε άλλο σπίτι στα νότια προάστια. Το μεγαλύτερο όμως άγχος της παρουσιάστριας είναι άλλο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αυτό είναι η έναρξη της μαθητικής ζωής του Γιαννάκη. Φέτος θα πάει στην Α' δημοτικού και η Φαίη θέλει να βρίσκεται δίπλα του σε αυτό το ξεκίνημα.

«Η Φαίη δεν είναι της λογικής τα παιδιά να μεγαλώνουν με νταντάδες και δασκάλες, θα βοηθήσουν βέβαια και αυτές όπου χρειάζεται, ωστόσο η μαμά τους θέλει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλα», αναφέρει στο Λοιπόν πηγή που γνωρίζει καλά την παρουσιάστρια.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η ίδια η Φαίη θέλει να διαβάζει τον μικρό Γιάννη. Έτσι, η παρουσιάστρια προσπαθεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved