Στέλλα Κωστοπούλου: «Η Λία κλονίζεται όταν εμφανίζεται ξανά στη ζωή της το παιδί της»
Media

Στέλλα Κωστοπούλου: «Η Λία κλονίζεται όταν εμφανίζεται ξανά στη ζωή της το παιδί της»

Η Στέλλα Κωστοπούλου μίλησε σε συνέντευξή της για τον ρόλο της στη σειρά «Σαν Οικογένεια».

Πέρασαν περισσότερα από 20 χρόνια για να κρατήσει η Λία ξανά στην αγκαλιά της την κόρη της, την Ελένη. Ποια είναι τα συναισθήματα της;

Η Λία είχε σχεδόν βγάλει από το μυαλό της την πιθανότητα να ξαναβρεί την κόρη της. Θεωρούσε ότι η Ελένη ζει με μια καλή οικογένεια και παίρνει την αγάπη που ή ίδια δεν μπορέσει να της δώσει. Όταν εμφανίζεται λοιπόν στη ζωή της ξανά το παιδί της, η Λία κλονίζεται. Η αποκάλυψη ότι η Ελένη τελικά μεγάλωσε σε ίδρυμα την κάνει να καταρρεύσει, στη συνέχεια όμως-θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο και να δώσει στην Ελένη όσα στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ύπαρξη της Ελένης στη ζωή της πόσο επηρεάζει τον γάμο της με τον Λευτέρη;

Η εμφάνιση της Ελένης δημιουργεί τεράστια πρακτικά προβλήματα στη ζωή της Λίας. Η Λία διατηρεί μυστικό το παρελθόν της από το Λευτέρη, , συνεπώς δεν μπορεί να του αποκαλύψει ποια είναι η Ελένη. Από την άλλη θέλει να τη βλέπει συνέχεια, γιατί προσπαθεί να αναπληρώσει τον μεταξύ τους χαμένο χρόνο. Έτσι παρουσιάζει την Ελένη ως βοηθό της στη δουλειά κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, γιατί ο Λευτέρης δε μπορεί να κατανοήσει τη διαρκή παρουσία της Ελένης στο σπίτι τους. Έτσι η Λία και ο Λευτέρης έρχονται σε ρήξη διαρκώς γι' αυτό το θέμα.

Για ποιον λόγο διστάζει να του αποκαλύψει πως η κοπέλα είναι παιδί της;

Αν η Λία αποκαλύψει στον Λευτέρη την πραγματική ταυτότητα της Ελένης, θα πρέπει να του αποκαλύψει και όλες τις λεπτομέρειες του παρελθόντος της, κάτι που θα κλονίσει τρομερά τον Λευτέρη και, κατά συνέπεια, τον γάμο τους. Η Λία διατηρεί κρυμμένα εδώ και χρόνια πολύ μεγάλα-μυστικά ι που φοβάται ότι ο Λευτέρης δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί αν του τα αποκαλύψει. Φοβάται ότι είναι- ικανός να τη χωρίσει και να διαλυθεί η οικογένεια της, που έίναι ότι πολυτιμότερο έχει η Λία.

Εσύ, ως Στέλλα, πιστεύεις πως υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι 6εν αντέχουν τις αλήθειες;

Δεν πιστεύω ότι αυτό ισχύει μόνο σε κάποιες περιπτώσεις, πιστεύω ότι γενικά οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν την αλήθεια, είτε αυτή αφορά στους ίδιους, είτε σε άλλους. Χρειάζεται μεγάλη δύναμη-ψυχής, προσπάθεια και τεράστια αποθέματα κατανόησης για να αποδεχτείς τον άλλον, και κυρίως τον εαυτό σου, όπως ακριβώς είναι..

Σε τέτοιες περιπτώσεις θεωρείς πως π αγάπη είναι ικανή για να ξεπεραστούν ανάλογες καταστάσεις ή ο εγωισμός μπορεί να καταστρέψει έναν ευτυχισμένο γάμο;

Η κατανόηση είναι απαραίτητη. Σίγουρα, όμως, για να επιδείξει ς κατανόηση προαπαιτούμενο είναι ανοχή να αγαπάς τουλάχιστον να νοιάζεσαι τον άλλον ώστε να προσπαθήσεις να μπεις στη θέση του και να τον καταλάβεις. Ο εγωισμός, ναι, δεν βοηθάει ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις. Μόνο όταν ξεπεραστεί μπορεί να υπάρξει λύση.

Πηγη:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved