Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σε ό,τι κάνω βάζω κομμάτι της ψυχής μου»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σε ό,τι κάνω βάζω κομμάτι της ψυχής μου»

Επέστρεψε με το «Οugachallenge» λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι για να θυμίσει στο κοινό αξέχαστες στιγμές γέλιου και να του αποκαλύψει μια άλλη πλευρά των celebrities, εκείνη που μόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπορεί να βγάλει.

Η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 τα μεσάνυχτα, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να «κλείνουν» ευχάριστα μια μέρα και να «ανοίγουν» με γέλια μέχρι δακρύων την επόμενη.

«Αυτή η εκπομπή δημιουργήθηκε από μια παρέα, μερικά χρόνια πριν. Μια παρέα τεχνικών, μοντέρ, παιδιών που επιμελήθηκαν τα γραφικά, τον Σταμάτη Din Dan Done κι εμένα. Συντηρήθηκε, δε, λόγω της παρεΐστικης διάθεσης των καλεσμένων, που μας είδαν ως φίλους και μας εμπιστεύτηκαν» λέει στην «Espresso» ο παρουσιαστής, ο οποίος, παρά την καλή τηλεθέαση που σημειώνει το «Οugachallenge», κρατά χαμηλούς τόνους.

«Η εκπομπή βγήκε ξανά στον αέρα με πρωτοβουλία του κ. Λάτσιου -να τα λέμε κι αυτά!-, γιατί υπάρχει ακριβώς αυτή η ομάδα που δούλεψε επειδή γούσταρε το “Ougachallenge”. Ετσι “έντυσε” με δημιουργικό τρόπο τις επαναλήψεις αγαπημένων επεισοδίων της εκπομπής, προσθέτοντας νέες ενότητες και δίνοντας βήμα στο τηλεοπτικό κοινό μέσω διαδικτύου» αναφέρει.

Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εκπομπή βγαίνει στον αέρα, ωστόσο ο Δημήτρης, ο οποίος διαθέτει μεγάλη τηλεοπτική πείρα, είχε άγχος για την πρεμιέρα της ανανεωμένης παραγωγής, την περασμένη Δευτέρα.

«Σε ό,τι κάνω βάζω κομμάτι της ψυχής μου, γι' αυτό και αγχώνομαι πάντα. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για το “Ougachallenge”, που το θεωρώ “παιδί μου”. Οταν σταματήσω να έχω άγχος θα αλλάξω δουλειά, αφού κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι μπήκα στη νοοτροπία της ασφάλειας και της ρουτίνας» υποστηρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved