Είναι η Κουρούτα Ηλείας ο νέος Άγιος Δομίνικος;
Media

Είναι η Κουρούτα Ηλείας ο νέος Άγιος Δομίνικος;

Η πρεμιέρα του Survival έχει οριστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου και το κανάλι έχει στοιχηματίσει ότι μπορεί να φέρει να εις πέρας μια τόσο απαιτητική παραγωγή.

Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τα κάθε λογής εμπόδια, πολλοί έσπευσαν να κάνουν λόγο για «παιδική χαρά», ωστόσο όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγάλος και ότι οι Κόκκινοι και οι Πράσινοι θα δώσουν αληθινό αγώνα για επιβίωση.

Εφόσον οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το φαγητό τους, τότε για ποιο λόγο θα αγωνίζονται; Η απάντηση είναι για τα έπαθλα που θα κάνει τη ζωή του εκεί ευκολότερη. Ποια είναι αυτά; Ένα καλάμι ψαρέματος, ένα στρώμα, ένα εργαλείο και άλλα τέτοια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με την ασυλία. Όσο για τις διαρροές; Το κανάλι έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες ώστε να μην είναι προσβάσιμη η παραλία οπού θα γυρίζεται το Survival. Τα έπαθλα θα έχουν ως εξής: στην καλύτερη περίπτωση τα χρήματα θα ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ αλλά ενδέχεται να είναι και λιγότερα.

Πρόθεση της παραγωγής είναι να ανταμείψει όχι μόνο τον νικητή αλλά και κάποιους από τους παίκτες που θα φτάσουν στην τελική τετράδα. Θα δοθούν ένα αυτοκίνητο στον τρίτο και μια μηχανή στον τέταρτο ενώ γίνεται προσπάθεια να δοθεί κι ένα διαμέρισμα σε εκείνον που θα κατακτήσει την δεύτερη θέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved