«Σαν οικογένεια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Σαν οικογένεια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Νέα επεισόδια με ανατρεπτικά γεγονότα να συμβαίνουν στη σειρά «Σαν οικογένεια». 

Η Χριστίνα, απελπισμένη, λέει στον Γιώργο πως ο Αντρέας την εγκαταλείπει για την Κατερίνα. Ο Γιώργος, αναλαμβάνει δράση. Η Νίκη, σε συνεννόηση με την Στέλλα, σπρώχνει τον Μηνά στην αγκαλιά της, λέγοντάς του ψέματα πως είναι ακόμα με τον Γιάννη και πολύ ερωτευμένη. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί πως αυτός που πραγματικά αγαπά είναι
ο Γιάννης..

Ο Λουκάς, αποφασισμένος να ξανακερδίσει την εύνοια του Στέφανου, στήνει παγίδα στον Εμμανουήλ για να τον καταστρέψει. Αυτή δεν είναι όμως η μόνη απειλή για τον Αντρέα, ο οποίος πιέζεται και από την Χριστίνα να επιστρέψει στην οικογένειά του. Εν τω μεταξύ, οι κρίσιμες στιγμές που περνά ο Γιάννης, τον φέρνουν όλο και πιο κοντά με την Μαρίνα. Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Μηνά πως όλα όσα του είπε η Νίκη σχετικά με την υποτιθέμενη επανασύνδεσή της με τον Γιάννη, δεν είναι παρά ψέματα. Παράλληλα, η Ελένη ψάχνει τρόπους να προστατέψει τη μητέρα της από την απειλητική παρουσία τού Σάββα, ενώ η απουσία τού Αλέξη έχει δώσει περιθώριο στον Γιώργο να μπει στη ζωή της. Ο Γιώργος, όμως, προσπαθεί να αποφασίσει αν θα δώσει αίμα για τον Γιάννη ή όχι.

Ο Γιώργος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή τής Ελένης, μετά την άρνησή του να δώσει αίμα στον Γιάννη. Μετά από προτροπή τού Αλέξη, ο Στέφανος προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με την Κατερίνα, προτείνοντάς της να φύγουν ταξίδι. Εκείνη αρνείται, κάνοντας τον Στέφανο να υποψιάζεται πως συναντά ακόμα τον Αντρέα. Παράλληλα, ο Αντρέας αναφέρει στον Γιώργο πως θα γυρίσει στην Χριστίνα μόνο αν κι αυτός βοηθήσει τον Γιάννη. Η Λία ομολογεί στην Ελένη πως ο Σάββας την απειλεί και πάλι. Η Ελένη ζητά από τον Λευτέρη να της μάθει σκοποβολή, με σκοπό να εκδικηθεί τον Σάββα. Ο Αντρέας και η Κατερίνα αποφασίζουν να χωρίσουν, για το καλό τού Γιάννη.

Ο Αντρέας έχει χωρίσει με την Κατερίνα κι έχει γυρίσει στην Χριστίνα, μετά τον εκβιασμό τού Γιώργου. Η σχέση τους, όμως, δεν είναι ίδια. Η Μαρίνα βρίσκει το αεροβόλο στο δωμάτιο της Ελένης κι ανησυχεί για το τι μπορεί να σχεδιάζει η φίλη της σχετικά με τον Σάββα. Εν τω μεταξύ, η Νίκη κι ο Γιάννης συναντιούνται τυχαία στον δρόμο, αλλά εκείνη δεν του αποκαλύπτει ότι χώρισε με τον Μηνά. Η Μαρίνα πιστεύει ότι ο Γιάννης είναι έτοιμος να της εξομολογηθεί τον έρωτά του. Από την άλλη πλευρά, ο Λουκάς εκβιάζει την Ράνια και μαθαίνει για λογαριασμό τού Στέφανου ότι η Κατερίνα κι ο Αντρέας χώρισαν. Παράλληλα, η Ελένη, με το πρόσχημα ότι θέλει βοήθεια από τον Λευτέρη για ένα θέμα που την απασχολεί, προσεγγίζει τον Σάββα στο αστυνομικό τμήμα. Δείχνει ερωτική διάθεση απέναντί του κι εκείνος «τσιμπάει» το δόλωμα.

Η Ελένη ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τον Σάββα. Επιτίθεται στην Μαρίνα, όταν εκείνη το υποψιάζεται. Η απροσδόκητη εμφάνιση του Γιάννη αναγκάζει την Νίκη να ξανασκεφτεί τα πράγματα από την αρχή και η συμβολή της Στέλλας, σε αυτήν την κατεύθυνση, θα είναι καθοριστική. Ο Γιώργος είναι πολύ πιεσμένος από όλα όσα γίνονται και στο οικογενειακό τραπέζι γίνεται πολύ επιθετικός απέναντι στους γονείς του. Η προσπάθεια του Πέτρου να βοηθήσει την Ράνια πέφτει στο κενό. Η Λία είναι έτοιμη να ομολογήσει όλη την αλήθεια στον Λευτέρη, όμως η αναπάντεχη συμπεριφορά τού Σάββα αλλάζει τις εξελίξεις.
Το συναισθηματικό άνοιγμα του Γιάννη οδηγεί την Μαρίνα να σκεφτεί πως έφτασε η στιγμή να δείξει τα πραγματικά της αισθήματα, αλλά η κατάληξη θα την αφήσει έκπληκτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved