Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Υπάρχουν άνθρωποι που με τίμησαν και ψάρωσα»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Υπάρχουν άνθρωποι που με τίμησαν και ψάρωσα»

Όταν ξεκινούσες το OuggaChallenge αποτελούσε μια ξεχωριστή ενότητα σε εκπομπή; Πίστευε ποτέ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πως θα γινόταν εκπομπή;

«Δεν το πίστευα, αλλά είχα μία ελπίδα. Γι' αυτό και είχε δικό του σκηνικό, ενώ ο παρουσιαστής φοράει το ίδιο κουστούμι, οπότε αν το σκεφτείς από οικονομικής απόψεως, δεν χρειάζεται ούτε ενδυματολόγος. Το μοντάζ το κάνω εγώ, τους καλεσμένους τους καλώ εγώ. Και αυτό έχει σημασία. Έρχονται, για μένα (και δεν το λέω για να περιαυτολογήσω), αλλά επαφίενται στη δική μου καλή πρόθεση και ξέρουν, ότι δεν πρόκειται ποτέ να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Ακόμη και αν ειπωθεί κάτι χοντρό, είμαι ο πρώτος που θα τους πει να το κόψουμε -κάτι που έχει-γίνει πολλές φορές. Οπότε, ναι, όταν το ξεκίνησα, είχα στο μυαλό μου να αποτελέσει ένα εναλλακτικό talk show».

Υπάρχει κάποιο γύρισμα που του έχει μείνει;

«Πολλά. Υπάρχουν άνθρωποι που με τίμησαν και «ψάρωσα», όπως είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τράγκας. Εχει τύχει να «κολλήσει» κάποιος καλεσμένος και να μη βγαίνει το γύρισμα. Είχε φάει ένα «κόλλημα» να πει κάτι έξυπνο, αλλά δεν είπε τίποτα. Έχει τύχει με τον Πάνο Μουζουράκη να κάνουμε ένα Challenge με απαντήσεις χλιαρές, όταν όμως το ξαναγυρίσαμε για να υποδυθεί τον ζογκλέρ πετώντας πορτοκάλια, να απαντά διαφορετικά, πολύ αστεία, άλλος άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω το γύρισμα με τη Νάντια Μπουλέ, που ήρθε και λόγω τεχνικού προβλήματος ακυρώθηκε και ξαναήρθε», λέει ο ίδιος στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved