Survival Secret: Θα επικρατήσει το ομαδικό πνεύμα ή οι διαφωνίες θα δημιουργήσουν εντάσεις;
Media

Survival Secret: Θα επικρατήσει το ομαδικό πνεύμα ή οι διαφωνίες θα δημιουργήσουν εντάσεις;

Πρεμιέρα έκανε χθες το παιχνίδι επιβίωσης «Survival Secret» στην συχνότητα του Epsilon

Οι τηλεθεατές, με την βοήθεια του Κώστα Σόμμερ, ξεναγήθηκαν στην πανέμορφη περιοχή της Κουρούτας στην Ηλεία που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, γνώρισαν τους παίκτες των δύο ομάδων και στην συνέχεια παρακολούθησαν με μεγάλη αγωνία την πρώτη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Νικητές αναδείχθηκαν οι «Κόκκινοι» καταφέρνοντας να ολοκληρώσουν πρώτοι την συναρμολόγηση της σημαίας της ομάδας τους.

Η πρεμιέρα του «Survival Secret» αναδείχθηκε μεγάλος νικητής της Δευτέρας αφού μαγνήτισε τους τηλεθεατές συγκεντρώνοντας το 22,1% στο γενικό σύνολο. Εντυπωσιακή απήχηση είχε και στο δυναμικό κοινό αγγίζοντας το 24,7% .

Μετά την πρώτη αναγνωριστική μέρα στην παραλία οι δύο ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά και ανακαλύπτουν ότι η επιβίωση στην παραλία δεν θα είναι εύκολη και η συμβίωση κρύβει «παγίδες». Η πρώτη νύχτα στην παραλία και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν σηματοδοτούν την έναρξη των διαβουλεύσεων στις ομάδες, σχετικά με την στρατηγική που θα πρέπει να έχουν στα αγωνίσματα αλλά και τον καταμερισμό των καθημερινών εργασιών που απαιτούνται για να είναι η συμβίωση τους αρμονική. Θα επικρατήσει το ομαδικό πνεύμα ή οι διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες θα δημιουργήσουν εντάσεις;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved