Γιώργος Παπαδάκης: Το ξαφνικό χειρουργείο 15 μέρες πριν από την πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα
EXCLUSIVE

Γιώργος Παπαδάκης: Το ξαφνικό χειρουργείο 15 μέρες πριν από την πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Άλλος στη θέση του το πιθανότερο είναι να είχε αναβάλλει πρεμιέρα και συνεντεύξεις τύπου. Ο Γιώργος Παπαδάκης όμως "δεν μασάει" από τέτοια. 

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης, του θρυλικού πια "Καλημέρα Ελλάδα" που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτήν την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου για άλλη μια χρονιά στον Ant1, την Τετάρτη υποδέχτηκε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο αγαπημένο του στέκι στους πρόποδες της Πεντέλης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έφτασε στη Νησιώτισσα ακριβώς την ώρα που είχαν προσκληθεί οι δημοσιογράφοι. Πάντα με την μηχανή του και το κράνος του. Χαμογελαστός, χαλαρός και ιδιαίτερα ευδιάθετος. Αν και ελαφρώς πρησμένος στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και με ένα εμφανέστατο μεγάλο οίδημα κάτω από το πηγούνι του, σχεδόν στον μισό λαιμό του. Αρχικά πιστέψαμε πως είχε κάποιο μικροατύχημα αλλά ο ίδιος δεν μας άφησε με την απορία.

Με την άνεση που μόνο οι πραγματικά αυθεντικοί άνθρωποι έχουν μας είπε πως χρειάστηκε να κάνει ένα δύσκολο χειρουργείο στα δόντια του και την άνω γνάθο του μόλις 15 μέρες πριν και όχι μόνο πρήστηκε όλη η αριστερή πλευρά του προσώπου του, αλλά "μαύρισε" κιόλας από εκτεταμένο οίδημα που στην πορεία των ημερών κατέβηκε σιγά σιγά προς το κάτω μέρος του προσώπου του. Τα δύσκολα όμως πέρασαν και εκείνος στα καλύτερά του είναι έτοιμος για μια ακόμα πρεμιέρα και μια δυναμική τηλεοπτική σεζόν. Καλή αρχή και περαστικά!

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY