Νίκος Μάνεσης: «Μου αρέσει να βγάζω λίγο τα...άπλυτα μας στη φόρα»
Media

Νίκος Μάνεσης: «Μου αρέσει να βγάζω λίγο τα...άπλυτα μας στη φόρα»

Για την επιστροφή του στην πρωινή ενημέρωση του Alpha, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Μάνεσης.

«Επιστρέφουμε στην ενημέρωση και μάλιστα με πολλές εκπλήξεις! Το Σαββατοκύριακο είναι ένα διήμερο όπου οι περισσότεροι χαλαρώνουν και αναζητούν την εναλλακτική ενημέρωση. Το 1999 πρώτος εγώ με την εκπομπή "Στούντιο" με θέα" έφερα, στην τηλεόραση αυτού του είδους την ενημέρωση. Εκεί ξεκινήσαμε καθιστοί, με γραβάτες, έπειτα τις βγάλαμε, περπατήσαμε πάνω κάτω στο πλατό, δείξαμε το παρασκήνιο, βάλαμε το χιούμορ στην ενημέρωση.

Το 2017 κάνουμε το επόμενο βήμα. Το πλατό μετατρέπεται σε αρχηγείο της εκπομπής, όμως κινούμαστε και στον περιβάλλοντα χώρο. Επειδή είμαι... υπερκινητικός, δεν θα περι-μένω τους συντάκτες να κατέβουν στο στούντιο για να μας πουν τις ειδήσεις τους, αλλά θα πηγαίνω να τους βρω τα γραφεία τους. Είμαι ο εαυτός μου στον αέρα και μου αρέσει να βγάζω λίγο τα...άπλυτα μας στη φόρα.

Πρωταγωνιστές στην εκπομπή, εκτός από τους δημοσιογράφους θα είναι οι εικονολήπτες και οι ηχολήπτες. Την ίδια ώρα, θα υπάρχει και μια δεύτερη παράλληλη εκπομπή που θα "τρέχει" στα social media. Για πρώτη φορά στην τηλεόραση οι χρήστες του ίντερνετ θα μπορούν μέσω της σελίδας μας στο Facebook να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στο πλατό όχι μόνο όσο βρισκόμαστε στον αέρα αλλά και στις διαφημίσεις!

Σε μας δεν θα δείτε ξύλινη γλώσσα, συνεντεύξεις με στημένες ερωτήσεις και καβγάδες, Όποιος έρχεται καλεσμένος πρέπει να μας αποδείξει πως έχει μια κανονικότητα! Δημιουργούμε τη νέα γενιά εναλλακτικής ενημέρωσης», λέει ο ίδιος στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved