Συριοπούλου – Κόνσολος: «Το σενάριο του Έλα στη θέση μου θα εξακολουθήσει να παρέχει άφθονο γέλιο»
Media

Συριοπούλου – Κόνσολος: «Το σενάριο του Έλα στη θέση μου θα εξακολουθήσει να παρέχει άφθονο γέλιο»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Μαρίνος Κόνσολος λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Έλα στη θέση μου» μίλησαν για τη συνεργασία τους.

Η δεύτερη χρονιά για το «Έλα στη θέση μου» θα φέρει και αλλαγές στο σενάριο;

Ευαγγελία Συριοπούλου: Το σενάριο θα εξακολουθήσει να παρέχει άφθονο γέλιο και τη νέα σεζόν. Νέα πρόσωπα και ανακατατάξεις σχέσεων μεταξύ των ρόλων πρόκειται να φέρουν ανατροπές στη σειρά. Αναμένονται εκπλήξεις που θα καθηλώσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μαρίνος Κόνσολος: Η δεύτερη χρονιά προβλέπεται να είναι συγκλονιστική. Έχουμε αφήσει τους ήρωες σε πολύ κρίσιμες καταστάσεις... Για όλους υπάρχουν αλλαγές και εξελίξεις... Ο Αχιλλέας μόλις έχει μάθει ότι η Ρενάτα έφυγε χωρίς να πει πού πάει... Αφού κάνει τα αδύνατα δυνατά, τελικά τη βρίσκει και την ακολουθεί στις Σπέτσες. Η συνάντηση εκεί, βέβαια, θα είναι μοιραία, γιατί η Ρενάτα τού κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη...

Πώς αισθάνεστε που σε μια τηλεοπτική που όλα αλλάζουν εσείς καταφέρατε να πάρετε το πράσινο φως;

Ευ. Συρ.: Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επιβραβεύτηκε η διάθεσή μας να κάνουμε μια δουλειά για τον κόσμο. Το Έλα στη θέση μου κατάφερε να απευθυνθεί στο κοινό με μια πιο χαλαρή διάθεση και να... ξεκλειδώσει το γέλιο, που το έχουν πολλή ανάγκη οι συνάνθρωποι μας, οι οποίοι βιώνουν μια άθλια καθημερινότητα. Είμαι σίγουρη πως θα καταφέρουμε να βγάλουμε αυτήν τη διάθεση και τη νέα σεζόν και να αγαπηθούμε όπως και πέρυσι.

Μαρινος Κόνσ.: Όντως, η εποχή δεν είναι μόνο δύσκολη, είναι και μια εποχή αδίστακτη. Το να καταφέρνεις να επιβιώνεις με αξιοπρέπεια τουλάχιστον είναι το πιο σημαντικό. Το ότι η σειρά μας πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει δεν μας εφησυχάζει, αντίθετα μας πεισμώνει πιο πολύ. Αν κάτι διακρίνει αυτή τη δουλειά, θα έλεγα ότι είναι, κυρίως, ο σεβασμός από όλους μας στον τηλεθεατή...

Πηγή:Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved