Νίκος Μάνεσης: «Τα ημίγυμνα μοντέλα και το κουτσομπολιό δεν είναι ψυχαγωγία»
Media

Νίκος Μάνεσης: «Τα ημίγυμνα μοντέλα και το κουτσομπολιό δεν είναι ψυχαγωγία»

Ο Νίκος Μάνεσης μπορεί να βρίσκεται χρόνια στην ενημέρωση, αλλά φέτος θα κάνει την διαφορά με μικρές πινελιές ψυχαγωγίας. 

Η ψυχαγωγία έχει χώρο στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»;

«Ορισμένοι θεωρούν πως το να βγάλεις ημίγυμνα μοντέλα για να διαφημίσουν γυαλιά ηλίου ή να κάνεις κουτσομπολιό είναι ψυχαγωγία. Εμείς θα έχουμε ψυχαγωγικές πινελιές, μια dj βάζει μουσική όταν αυτό χρειάζεται και επιπλέον βάζουμε το χιούμορ μες στην ενημέρωση , εκτός βέβαια από τις φορές που θα συμβαίνει κάτι τραγικό και η εκπομπή θα εξελίσσεται σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων»

Φέτος κάτι δείχνει να κινείται στην ελληνική τηλεόραση.

«Η αλήθεια είναι πως τα κανάλια ρίχνουν χρήμα. Όχι στους εργαζόμενους, εμείς απλοί μισθωτοί είμαστε, αλλά στις παραγωγές τους και δημιουργούνται νέες εκπομπές. Παρατηρώ επίσης διαφοροποιήσεις στα προγράμματα. Παλαιότερα οι μισές εκπομπές δημιουργούσαν και οι άλλες μισές τις αναπαρήγαν ή τους ασκούσαν κριτική. Ευτυχώς έχει τελειώσει πια αυτή η περίοδος. Φέτος, θα βρούμε μπροστά μας και το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες και ελπίζω σύντομα να ξανανοίξει το Mega» δήλωσε ο δημοσιογράφος στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved