Μαρία Μπεκατώρου: «Τηλεοπτικά είναι η ώρα να κάνω ένα διαφορετικό βήμα»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Τηλεοπτικά είναι η ώρα να κάνω ένα διαφορετικό βήμα»

Η Μαρία Μπεκατώρου φέτος κάνει αλλαγή και στροφή στην καριέρα της.

Τι θα κάνετε φέτος;

«Θα κάνω κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα κάνω τηλεπαιχνίδι».

Δεν σας ενδιέφερε δηλαδή;

«Όχι με ενδιέφερε. Όταν έκανα και το «Your Face Sounds Familiar» είχα σκεφτεί ότι θα πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχε περάσει από το μυαλό μου, χωρίς ωστόσο να περιμένω να γίνει πραγματικότητα Το σκέφτηκε για μένα ο Γιάννης Λάτσιος. Όταν είδα το concept μου άρεσε τρομερά»

Τι ακριβώς είναι το Still Standing;

« Θα υπάρχει ένας βασικός παίκτης με δέκα αντιπάλους οι οποίοι θα είναι πάνω σε καταπακτές. Όταν κάποιος από τους δυο χάνει θα ανοίγει η καταπακτή και φεύγει, θα γίνονται μονομαχίες και θα υπάρχει ένα έπαθλο 30.000 ευρώ, το οποίο θα διεκδικεί ο βασικός παίκτης. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων με ερωτήσες γενικού ενδιαφέροντος. Με αυτό το παιχνίδι ανεβαίνει η αδρεναλίνη κυρίως μέσα από ένα πινγκ πονγκ ερωτήσεων»

Τι το διαφορετικό έχει ένα τηλεπαιχνίδι σε σχέση με ό,τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα;

«Το συγκεκριμένο έχει πολλά στοιχεία αυτοσχεδιασμού, οπότε μου ταιριάζει. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι καθαρά διαδικαστικό. Θα ήθελα να βάλω και δικά μου στοιχείο μπορώ να τα κάνω. Είναι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχω κάνει γιατί πλέον υπάρχου ν ερωτήσει, πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Δεν παίρνω συνεντεύξεις δεν χορεύω δεν μαγειρεύω»

Σας λείπουν αυτά που δεν κάνετε;

«Οχι, γιατί έχω περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι βλέπονται επεισόδια από το συγκεκριμένο πρότζεκτ και χωρίς να έχω μπει ακόμη στο πλατό το έχω αγαπήσει. Ξέρετε, κάποτε γράψατε σε γράψατε ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο που μάλλον επαναλαμβανόμουν. Είχατε δίκιο. Αυτή τη στιγμή λοιπόν τηλεοπτικά είναι η ώρα να κάνω ένα διαφορετικό βήμα» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved