Μαρία Αναστασοπούλου: «Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου»
Media

Μαρία Αναστασοπούλου: «Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου»

Η Μαρία Αναστασοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι με τον Δημήτρη Οικονόμου, στην εκπομπή «Σήμερα»;

Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου. Έχουμε φτιάξει μία εκπομπή πολύ ανανεωμένη, φρέσκια -πάντα στο πλαίσιο της ενημέρωσης-, για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Έχουμε και οι δύο πολλή όρεξη! Το τονίζω αυτό, επειδή ο Δημήτρης είναι πολλά χρόνια σε αυτήν τη ζώνη και θα περίμενε κάποιος ! ότι ενδεχομένως να ακολουθούσε την πεπατημένη, γιατί ήταν πετυχημένη η πορεία του. Παρ' , όλα αυτά, έχουμε ιδέες και προσπαθούμε να τις κάνουμε πράξεις.

Ποια μαθήματα έχεις πάρει από εκείνον;

Ο Δημήτρης είναι, κατ' εμέ, μάστερ στις πολιτικές συνεντεύξεις και έχω- «κοπιάρει» τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους πολιτικούς. Επίσης το χιούμορ του είναι το πιο δυνατό του σημείο. Εκεί που δεν το περιμένεις, σου έρχεται να σκάσεις στα γέλια!

Ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας σας;

Είναι ένα σύνολο πραγμάτων, όπως το ότι η εκπομπή ανά πάσα στιγμή έχει την είδηση και πρωτογενή ρεπορτάζ. Φυσικά, παίζει ρόλο και η διάθεση των παρουσιαστών.

Σε αγχώνει ο ανταγωνισμός;

Δεν με αγχώνει. Μακάρι να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες εκπομπές, γιατί αυτό μας κάνει όλους καλύτερους και είναι το υγιές. Εξάλλου, κάποια προγράμματα έχουν άλλο αντικείμενο. Όσο για τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι μία σταθερή αξία, που ο κόσμος επιλέγει να βλέπει για κάποιον λόγο.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved