Βίκυ Αλεξοπούλου: «Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για μένα είναι το timing»
Media

Βίκυ Αλεξοπούλου: «Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για μένα είναι το timing»

Υπογράφει τη σειρά «Κάτι χωρισµένα παλικάρια» την πρεμιέρα της οποίας θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Δευτέρα. 

Η Βίκυ Αλεξοπούλου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τον ανταγωνισμό και αν την αγχώνει αλλά και για τις ανάγκες που έχουν οι τηλεθεατές παρακολουθώντας τηλεόραση.

Η σεζόν αυτή θα είναι αρκετά ανταγωνιστική. Σε αγχώνει αυτό;
«Σίγουρα με ενδιαφέρει να πάει καλά μία σειρά που αναλαμβάνω. Από την άλλη πλευρά, πιστεύω πως το κάθε τηλεοπτικό προϊόν έχει τη δική του, προσωπική τύχη. Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για μένα είναι το timing. Και όχι μόνο για την τηλεόραση. Παντού στη ζωή»

Τι έχει ανάγκη, κατά τη γνώμη σου, ο κόσμος να δει στην τηλεόραση;
«Αν το ξέραμε αυτό, θα κάναμε μόνο επιτυχίες! Εξαρτάται πάντα για ποιον θεατή μιλάμε. Την ηλικία του, το φύλο του, το μορφωτικό του επίπεδο, την κατάσταση στη ζωή του. Ο θεατής έχει ανάγκη την ψυχαγωγία, πιστεύω. Με την ετυμολογική έννοια της λέξης. Αυτό δεν σημαίνει πάντα κωμωδία. Μπορεί να σημαίνει και μια καλή δραματική σειρά. Μια καλή σατιρική εκπομπή. Οτιδήποτε κάνει κάποιον να νιώθει καλά βλέποντας το. Μπορεί ο κόσμος να έχει στραφεί προς τις κωμωδίες, εξαιτίας των καταστάσεων, αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρη. Δηλαδή, από μία κακή κωμωδία πιθανότατα θα προτιμούσε μια καλή δραματική σειρά», λέει η ίδια στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved