Κατερίνα Μισιχρόνη: «Επιτέλους θα κάνω κωμωδία»

Κατερίνα Μισιχρόνη: «Επιτέλους θα κάνω κωμωδία»

Υστερα από ένα σερί δραματικών ρόλων στην τηλεόραση -με σημαντικότερο αυτόν της τυφλής Ηλέκτρας στο «Νησί»-, η Κατερίνα Μισιχρόνη κάνει φέτος την αλλαγή δοκιμάζοντας τις τηλεοπτικές δυνάμεις της στην κωμωδία

Η γλυκιά ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κομεντί του ΑΝΤΙ «4χχχ4», που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

«Οταν με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Αρβανίτης και μου είπε να συναντηθούμε γιατί με θέλει για έναν κωμικό ρόλο, ενθουσιάστηκα. "Επιτέλους, πρώτη φορά κωμωδία στην τηλεόραση!" σκέφτηκα, ύστερα από 10 χρόνια ως ηθοποιός. Ο σκηνοθέτης μου είπε ότι έχει παρακολουθήσει όλη την πορεία μου στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο ρόλος της Λυδίας θα μου ταίριαζε "γάντι"» αναφέρει η ηθοποιός στην espresso.

«Η ηρωίδα που υποδύομαι είναι vegeterian, πιστεύει στο κάρμα, έχει έναν γκουρού , κάνει γιόγκα και παίζει βιολοντσέλο. Εχουμε πολλά κοινά, θα έλεγα. Κι εγώ δεν τρώω κρέας, πιστεύω στη θετική ενέργεια, δεν μου αρέσει η γκρίνια και θεωρώ ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη γεμίζουμε με μιζέρια. Ωστόσο, δεν έχω γκουρού και δεν θα συμβουλευόμουν κανέναν μέντιουμ ή πνευματικό "δάσκαλο" για να μου πει το πότε θα έχω ερωτική επαφή με το ταίρι μου», καταλήγει.