Nomads: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια
Media

Nomads: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Σήμερα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας το «Nomads» το νέο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό ριάλιτι από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής το οποίο αποκαλύπτει μυστικά του τόπου στον οποίο γυρίζεται. Κατά την έναρξη, όπως αναφέρει το περιοδικό 7 μέρες tv θα μας συστηθούν οι τρεις ομάδες με το όνομα και το χρώμα που θα έχουν σε όλη τη διάρκεια του. Το πρωί το αγώνισμα θα έχει να κάνει με την διαβίωση. Οι νικητές θα μείνουν στην πολυτελή βίλα, οι δεύτεροι στην κατάταξη σε ένα γραφικό ψαροχώρι της περιοχής και οι τρίτοι σε μία απομονωμένη παραλία του νησιού.

Αγωνίσματα όμως θα βλέπουμε κάθε μέρα, συνεπώς την Τρίτη 3/10 θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα ασυλίας. Από αυτό θα βγουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί θα τεθούν στη διάθεση του κοινού το οποίο θα ψηφίσει τον ένα παίκτη που θέλει να σώσει. Η τελική μονομαχία που θα καθορίσει ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι περιπέτειας θα πραγματοποιείται ανάμεσα στους δύο υποψήφιους την Παρασκευή.

Ο χαμένος της δοκιμασίας θα είναι εκείνος που θα αφήσει το νησί για πάντα, αλλά και εκείνος που θα αποφασίσει τον αρχηγό της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε μερικά info του νέου ριάλιτι

Το «Nomads» βασίζεται στο φορμάτ «Desafio», που προβάλλεται για 14 χρόνια στη Λατινική Αμερική. Φέτος κάνει το «ντεμπούτο» του στην Ευρώπη, αποκλειστικά μέσα από τον ΑΝΤ1.

Για 2 συνεχόμενες χρονιές, το 2014 και 2015, το Παλαουάν ψηφίστηκε ως το ομορφότερο νησί στον κόσμο.

Προκειμένου να αποφύγει τις διαρροές, ο ΑΝΤ1 θα παίρνει το κάθε επεισόδιο λίγες ώρες πριν από την προβολή του, μέσω δορυφόρου

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε επεισόδιο κοστίζει γύρω στις 170.000 ευρώ.

Στους21 παίκτες κατέληξε η παραγωγή, έχοντας λάβει περισσότερες από 25.000 αιτήσεις συμμετοχής

Στο φημισμένο Ελ Νίντο, κοντά στους χώρους των γυρισμάτων του «Nomads», ο συγγραφέας της «Παραλίας» Άλεξ Γκάρλαντ εμπνεύστηκε το διάσημο βιβλίο του, αν και η ομότιτλη ταινία με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο γυρίστηκε τελικά στην Ταϊλάνδη...

Πηγή info: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved