Δάνης Κατρανίδης: «Η τηλεόραση ξαναβρίσκει τον παλμό και την ορμή της»
Media

Δάνης Κατρανίδης: «Η τηλεόραση ξαναβρίσκει τον παλμό και την ορμή της»

Ο Δάνης Κατρανίδης σε συνέντευξή του σχολιάζει την σημερινή εικόνα της τηλεόρασης.

Το πάθος είναι ένα έντονο συναίσθημα. Δεν κρύβει μια «επικινδυνότητα» να λειτουργούμε με την καρδιά και να αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα τη λογική;

Το έχουμε κάνει, τι να κάνουμε; Εγώ, καλώς ή κακώς, λειτουργώ συναισθηματικά στις επιλογές μου με τους συνεργάτες μου και γι' αυτό έχω κάνει και λάθη. Έχω πιστέψει πράγματα που μετά αναρωτιέμαι: «Πώς το έκανα αυτό;». Αλλά έτσι είναι η ζωή, διαφορετικά δεν έχει νόημα, θα είμαστε σαν κομπιούτερ, προγραμματισμένοι και δεν θα ξεχώριζε η επιτυχία από την αποτυχία, κι έτσι θα κάναμε όλοι επιτυχίες πάντα και παντού. Έχω κάνει τις αποτυχίες μου, όπως όλοι.

Πώς κρίνετε την τηλεόραση σήμερα;

Μια χαρά, τη βλέπω να ξαναβρίσκει τα βήματα της, τον παλμό και την ορμή της, να λειτουργεί επιθετικά, να μην περιμένει τις εξελίξεις.

Τι χρειάζεται;

Θάρρος, τόλμη και χρήματα φυσικά.

Πώς ορίζετε τον πρωταγωνιστή;

Πρωταγωνιστής είναι εκείνος που αποφασίζει να βγει μπροστά, να πάρει ευθύνες, στην πολιτική είναι ο ηγέτης, οι άλλοι είναι υπουργοί. Ο πρωταγωνιστής, ο θιασάρχης είναι αυτός που παίρνει την ιστορία και τη δουλειά πάνω του, κι αυτό σημαίνει αυξημένο αίσθημα ευθύνης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved