Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον ρόλο  μου στο Κόκκινο νυφικό»
Media

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον ρόλο μου στο Κόκκινο νυφικό»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στο σίριαλ «Κόκκινο νυφικό».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μαυρίδης;

Είναι ένας Θεσσαλονικιός κληρονόμος ενός μεγάλου γραφείου κηδειών, σωστός επαγγελματίας, ταξιδεμένος, μπον βιβέρ, ο οποίος έχει φιλοσοφήσει τη ζωή. Δεν φαίνεται να είναι τρομοκρατημένος με το θέμα του θανάτου, μέχρι που τελικά όλα αλλάζουν!

Τα κοινά του στοιχεία με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη;

Μάλλον κυρίως εξωτερικά!

Μιλάμε για ένα τελείως ξεχωριστό στόρι...

Ανατρεπτικό και σοκαριστικό! Τρεις ήρωες που δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους βρίσκονται χτυπημένοι την ημέρα του γάμου τους από μια κοινή μοίρα. Ο καθένας κρύβει το μυστικό του... Καχύποπτοι καθώς θα είναι, θα γίνουν φίλοι εξ ανάγκης για να βγάλουν άκρη και να μάθουν την αλήθεια. Να περιμένετε μόνον ανατροπές!

Τι θα αρέσει στο κοινό περισσότερο απ' όλα;

Πολλά είναι αυτά που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού! Πρώτα απ' όλα μιλάμε για ένα πετυχημένο καστ, μια εξαιρετική παραγωγή και μια μοναδική σκηνοθεσία. Πρόκειται για μια καθ' όλα προσεγμένη σειρά. Η συνολική εικόνα που θα βγαίνει θα παρατηρήσετε ότι είναι υψηλών προδιαγραφών.

Είχαμε καιρό να σας απολαύσουμε ως ηθοποιό...

Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να δεχτώ μια πρόταση για μυθοπλασία, που να μου αρέσει και να με εκφράζει. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το ρόλο μου, περνάω πολύ ευχάριστα στα γυρίσματα.

Πηγή: 7 Μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved