Άννα Ανδριανού: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες του ρόλου της στη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου»
Media

Άννα Ανδριανού: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες του ρόλου της στη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου»

Η Άννα Ανδριανού σε συνέντευξή της μιλάει για τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου» και τον ρόλο της.

Φέτος αφήνετε τις δραματικές σειρές και παίζετε σε μία κομεντί... Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Με το star είχα μια πολύ καλή συνεργασία με τους «9 μήνες» και ετοίμαζαν την επόμενη δουλειά τους. Τους άρεσε η ιδέα, επειδή υπήρχε αυτός ο ρόλος, να παίξω κάτι κωμικό. Επειδή και εγώ αγαπώ την κωμωδία, όταν μου το πρότειναν, αποδέχθηκα την πρόταση με χαρά, γιατί μου άρεσε η ιδέα να «ξεπλυθώ» από τα δράματα. Είναι μία κομεντί που έχει έναν συνδυασμό στοιχείων, είναι ένα έργο γύρω από τις σχέσεις των ανθρώπων, γύρω από την οικογένεια. Και δείχνει την αξία της οικογένειας και των ανθρώπων.

Υποδύεστε την Έλλη... Τι χαρακτήρας είναι;

Η Έλλη είναι μία γυναίκα που έχει έντονη προσωπικότητα. Προφανώς έχει περάσει και δύσκολα στη ζωή της. Το αναφέρει μια δυο φορές ότι, όταν υπήρξε παντρεμένη, πέρασε πολύ άσχημα, λόγω της πεθεράς της, που κατάφερε να διαλύσει αυτόν τον γάμο. Η Έλλη έχει φτιάξει την εταιρεία παραγωγής που διευθύνει η κόρη της, αλλά ουσιαστικά τη διευθύνει εκείνη, θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο σε όλα.

Ως πεθερά πώς είναι;

Της αρέσει ο Τζακ. Έβαλε την κόρη της να έρθει σε επαφή με διάφορα αγόρια μέσω ίντερνετ και έψαχνε να βρει τον έναν που δεν έχει οικογένεια - και αυτός είναι ο Τζακ. Της αρέσει, τον έχει εγκρίνει όσο αυτός δεν έχει οικογένεια. Όταν ανακαλύψει την αληθινή του οικογένεια, θα αλλάξουν τα πράγματα. Παράλληλα, επειδή και η καριέρα της κόρης της και η επιχείρηση είναι τα πάντα, όταν εμφανιστεί ένας διευθυντής στο κανάλι που δίνει τις δουλειές στην εταιρεία παραγωγής, ο οποίος ήταν παλιό φλερτ της κόρης της, θα της κάνει πλάτες.

Μου είπατε μία λέξη-κλειδί: Ότι βρίσκει τον Τζακ μέσω ίντερνετ... Τελικά, το Διαδίκτυο αντικατέστησε τις πραγματικές σχέσεις;

Νομίζω πως ναι, αλλά υπό προϋποθέσεις. Το Ίντερνετ είναι μία τεράστια ανακάλυψη. Συνέδεσε όλους τους ανθρώπους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, έκανε τη γνώση προσιτή, δημιουργεί δεσμούς, κινήματα για φιλανθρωπία ή φιλοζωικά, όπως αυτά που είμαι εγώ...

Δημιουργεί και προσωπικές σχέσεις;

Όχι. Είναι απλώς μία αφορμή να προσεγγίσεις κάποιους ανθρώπους, αλλά όχι να αποκτήσεις και ουσιαστική σχέση μαζί τους. Για την ουσιαστική σχέση χρειάζεται προσωπική επαφή και, πάνω από όλα, χρειάζεται να ξέρει ένας άνθρωπος τι θέλει και να έχει ουσιαστική σχέση και με τον εαυτό του. Το Ίντερνετ έχει σπουδαία δύναμη, αλλά το πώς θα χρησιμοποιηθεί έχει να κάνει με τον βαθμό εκτίμησης που έχει καθένας στον εαυτό του. Αυτό παθαίνει και η Έλλη, η οποία, παρότι εγκρίνει τον Τζακ γιατί δεν έχει οικογένεια, τελικά ανακαλύπτει ότι έχει μία οικογένεια που είναι ακριβώς το είδος το οποίο αυτή δεν θέλει. Όταν πρωτοσυναντιέται μαζί τους, η Έλλη παθαίνει σοκ με το που τους βλέπει.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved