Άννα Ανδριανού: «Οι Έλληνες δεν είναι πρόβατα - δεν είναι κοινό προβάτων»
Media

Άννα Ανδριανού: «Οι Έλληνες δεν είναι πρόβατα - δεν είναι κοινό προβάτων»

Η Άννα Ανδριανού σε συνέντευξή της μίλησε σχολίασε την τηλεόραση τη φετινή σεζόν με τις σειρές και τα ριάλιτι.

Πώς είναι φέτος το ότι συμμετέχετε σε μια σειρά όπου δεν έχετε την ευθύνη μιας παραγωγής;

Θα έλεγα ότι είναι πολύ ανακουφιστικό, γιατί φεύγει από τους ώμους μου όλη αυτή η ευθύνη. Επειδή η προηγούμενη σειρά γραφόταν εδώ αλλά γυριζόταν στην Κύπρο, παρότι ήταν ωραία εμπειρία, ήταν πολύ κουραστικό, γιατί ήταν πολλά και τα ταξίδια. Φέτος ήθελα να κάνω δώρο στον εαυτό μου το να περάσω μία χρονιά ως ηθοποιός - και μου αρέσει πολύ.

Έχετε μακροχρόνια εμπειρία στην τηλεόραση. Φέτος μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η μυθοπλασία και επικρατούν τα ριάλιτι. Πώς το σχολιάζετε αυτό;

Στην Ελλάδα ανοίγει κάποιος ένα σουβλατζίδικο και πάει πάρα πολύ καλά, μετά ανοίγει κάποιος ένα δεύτερο και, ξαφνικά, η ίδια γειτονιά γεμίζει σουβλατζίδικα. Αυτό το έχουμε οι Έλληνες: Πάει κάτι καλά και νομίζουμε ότι βρήκαμε τη μαγική λύση. Δεν υπάρχει μαγική λύση. Παλιά με τη μυθοπλασία τον είχαμε μπουκώσει τον κόσμο - σε μία σεζόν γίνονταν 30-40 σειρές, θέλω να πω ότι ξαφνικά μαζεύτηκαν τόσα ριάλιτι. Ο κόσμος, νομίζω και εγώ η ίδια ως τηλεθεάτρια, θέλει να έχει μία ποικιλία επιλογών. Δεν σημαίνει ότι, επειδή κάτι πήγε καλά και άρεσε, μετά βάζεις τον κόσμο κάτω και τον κοπανάς με αυτό, γιατί πάλι θα μπουχτίσει. Ειδικά, δε, ο Έλληνας, που εύκολα ενθουσιάζεται και κολλάει, για τον ίδιο λόγο εύκολα και βαριέται μετά. Οι Έλληνες δεν είναι πρόβατα - δεν είναι κοινό προβάτων. Οι Έλληνες έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα. Αυτό είναι η ευλογία μας και η κατάρα μας ταυτόχρονα.

Τι άλλο ετοιμάζετε παράλληλα;

Πιστεύω ότι φέτος θα παίξω σε ένα από τα ωραιότερα έργα που έχω διαβάσει. Συγγραφέας είναι ο Βασίλης Κατσικονούρης. Πιστεύω ότι κάθε συγγραφέας κάποια στιγμή είναι σαν να ανοίγει μία επικοινωνία με το σύμπαν και ένα πράγμα βγαίνει τέλειο. Αυτή είναι για τον Κατσικονούρη η στιγμή που έγραψε «Το μπουφάν της Χάρλεϊ». Είναι η εξομολόγηση μιας μητέρας που επισκέπτεται τον γιο της στον Άγνωστο Στρατιώτη, όπου φυλάει σκοπιά, και εκεί του κάνει μία συζήτηση-εξομολόγηση: Του μιλάει για το παρελθόν της και προσπαθούν να εξομαλύνουν τη μεταξύ τους σχέση. Του διηγείται όλη της τη ζωή, η οποία, κατά κάποιον τρόπο, πήγε χαμένη.,. Το έργο ανεβαίνει στις 9 Οκτωβρίου στο θέατρο Αλκμήνη και τη σκηνοθεσία κάνει ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved