Δάνης Κατρανίδης: «Οι νέοι άνθρωποι μας δείχνουν το δρόμο»
Media

Δάνης Κατρανίδης: «Οι νέοι άνθρωποι μας δείχνουν το δρόμο»

Για τον ρόλο του στη νέα του Ant1 Παρθένα Ζωή αλλά και για τη συνεργασία του με νέους ηθοποιούς, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δάνης Κατρανίδης.

Ο Βίκτωρας Καλογιάννης δεν έχει τελικά καμία σχέση με τον αγαπημένο μας... Δάνη Κατρανίδη!
«Ακριβώς έτσι! Αν υποδύεσαι τον εαυτό σου, είναι σαν να κάνεις ένα στριπτίζ ψυχολογικό μπροστά στον κόσμο και αυτό μπορεί κατά καιρούς να έχει βολέψει κάποιους, τελικά, όμως, είναι περιοριστικά. Ερωτήθηκα ξανά γιατί μετά το χαρακτήρα που υποδυόμουν στη «Ραχούλα», περνάω σε κάτι τόσο κόντρα... και θέλω να τονίσω πως τις αλλαγές τις επιδιώκω χρόνια τώρα. Ουσιαστικά αυτό είναι που σε κάνει και ψάχνεσαι, αυτό είναι που οδηγεί το μέσα σου, το σώμα σου, το μυαλό και την ψυχή σου σε άλλες διαδρομές. Άλλοι χαρακτήρες, άλλες αναγνώσεις»

Δεν έχετε επαναπαυτεί στις δάφνες σας, ούτε σε επαγγελματικό ούτε σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ακόμα λαμβάνετε θαυμασμό.

«Ευτυχώς, γιατί χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχαμε. Αυτό που χάρηκα όταν διάβασα το σενάριο στην «Παρθένα Ζωή» είναι πως αγγίζει τον γυναικείο ψυχισμό, τόσο από την πλευρά της μητέρας όσο και της κόρης... σε όλο το φάσμα!»

Επιδιώκετε να δουλεύετε με νέους ηθοποιούς.

«Και στο θέατρο μου θα δείτε ότι υπάρχει συμπόρευση του παλιού με το καινούργιο. Για μένα η τέχνη και η ζωή είναι μια σκυταλοδρομία. Συναντιέμαι με τους νέους για να τους πω πράγματα που δεν τα έχουν ακούσει ακόμα και εγώ από εκείνους αντίστοιχα παίρνω πράγματα που έχω ξεχάσει. Οι νέοι άνθρωποι μας δείχνουν το δρόμο! Οι φωνές οι δικές τους ακούγονται»

Το επίπεδο των νέων συνεργατών σας ικανοποιεί;
«Έχουμε πολλά νέα παιδιά, με ταλέντο! Δυστυχώς, πολλά παιδιά προσπαθούν να γίνουν γνωστά, γιατί παρασύρονται από τη λάμψη, και όταν αποκτήσουν όνομα, πρέπει να αποδείξουν γιατί έγιναν γνωστά. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα έρθει η κάμερα και θα σε βρει από μόνη της», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved