Κάτι χωρισμένα παλικάρια: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης

Κάτι χωρισμένα παλικάρια: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης

To «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», η νέα σειρά του ΑΝΤ1, έκανε πρεμιέρα χθες, μετά το Nomads και κατάφερε να κρατήσει ψηλά το lead in που πήρε από το ριάλιτι επιβίωσης!

Η σειρά έκανε 24,4% στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό 15 – 44 35,1% και εκείνη την ώρα είχε αντίπαλο το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!
Ενώ, όπως σας ενημερώσαμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Κάτι χωρισµένα παλικάρια, ο Χριστόφορος δικαιολογείται στη Βιολέτα για την απιστία, ισχυριζόμενος πως έχει ιατρικό πρόβλημα, είναι εθισμένος στο σεξ!
Ο Ευτύχης μηχανεύεται διάφορους τρόπους για να αποσπάσει χρήματα από τους συγκατοίκους του και να τα δώσει στη Μάρθα, ενώ εκείνη προειδοποιεί τον Μηνά πως ο Ευτύχης δεν είναι αυτός που δείχνει.
Ο Μηνάς, όμως, θέλοντας να ξεφύγει από τις πιέσεις του Άγγελου για επανασύνδεση, λέει πως τάχα είναι ζευγάρι με τον Αντώνη, προς μεγάλη έκπληξη της Ιουλίας.
Ο Πέτρος γνωρίζει τη Δανάη, μια γοητευτική νεαρή σερβιτόρα, που δουλεύει στο μπαρ του Μηνά. Η Κατερίνα ζηλεύει και αποφασίζει να κάνει πλαστική στήθους για να βελτιώσει την εμφάνισή της. Ενώ όμως είναι ημίγυμνη στο ιατρείο του Χριστόφορου, τους τσακώνει ο Πέτρος και παρεξηγεί...