Ρούλα Κορομηλά: Έχασε είκοσι ολόκληρα κιλά για να επιστρέψει στην tv
Media

Ρούλα Κορομηλά: Έχασε είκοσι ολόκληρα κιλά για να επιστρέψει στην tv

Η Ρούλα Κορομηλά δείχνει να έχει αφήσει όλα τα άσχημα.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Ε ήταν μια άσχημη περίοδος για εκείνη με πολλές πίκρες και στεναχώριες. Και όπως λένε χαμογελώντας οι φίλοι της όταν η Ρούλα στεναχωριέται, παχαίνει.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν. Ήδη, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, από τις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού η παρουσιάστρια μπήκε σε πρόγραμμα εντατικής δίαιτας, ακολουθώντας ένα διατροφικό πρόγραμμα ιδιαίτερα δημοφιλές, η οποία βασίζεται αρχικά μόνο στην πρωτεΐνη και στη συνέχεια προσθέτει λαχανικά και ελάχιστους υδατάνθρακες.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά, ενώ όσοι την έχουν δει έχουν να λένε πως είναι πιο όμορφη και πιο ευδιάθετη από ποτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, του ίδιου περιοδικού συζητά για την επιστροφή της στην τηλεόραση από τον επόμενο Γενάρη με διπλό ρόλο: Ως επιτελικό στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού με διευρυμένες αρμοδιότητες στην ψυχαγωγία και στο πρόγραμμα πίσω από τις κάμερες αλλά και μια νέα εκπομπή, στην οποία θα κάνει αυτό που ξέρει καλά, συνεντεύξεις με πρόσωπα από διάφορους τομείς της δημόσιας ζωής, που ωστόσο θα έχουν κάτι καινούργιο να αποκαλύψουν στον τηλεοπτικό φακό.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στη μικρή οθόνη, καθώς οι διαβουλεύσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και σε πολύ υψηλό επίπεδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved