Νίκη Γρανά: «Όλο το καστ της σειράς είναι αγαπημένοι άνθρωποι»
Media

Νίκη Γρανά: «Όλο το καστ της σειράς είναι αγαπημένοι άνθρωποι»

Η Νίκη Γρανά σε συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της στη σειρά «4ΧΧ4».

Αυτό που της προτείνει η ψυχολόγος, να δώσει προτεραιότητα στο συναίσθημα και όχι στο καθαρά σαρκικό κομμάτι του έρωτα, δεν τη βοηθάει;

Δεν θα το έλεγα... Σίγουρα έχει ένα συναισθηματικό κενό στη σχέση της. Είναι πολύπλοκο αυτό που βιώνει η Βερόνικα και μάλλον θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να το λύσει.

Συνεργάζεστε με άλλες τρεις γυναίκες. Πώς είναι η μεταξύ σας σχέση;

Είναι πάρα πολύ ωραία. Όλο το καστ είναι αγαπημένοι άνθρωποι, αλλά όσον αφορά τις υπόλοιπες τρεις γυναίκες της παρέας, νιώθω σαν να κάνουμε παρέα χρόνια. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή, έχουμε μεταξύ μας χημεία και αυτό εξακολουθεί να υπάρχει και πίσω από τις κάμερες, όπου ζούμε μαζί την καθημερινότητα και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας ή τις σκέψεις μας. Διατηρούμε, επίσης, το κέφι μας, γιατί σίγουρα το ότι παίζουμε κωμωδία δημιουργεί και κωμικές καταστάσεις.

Στην εποχή μας υπάρχουν Βερόνικες;

Είναι σύγχρονο φαινόμενο. Φαντάζομαι ότι φταίνε οι ρυθμοί της ζωής που ζούμε και ίσως η τελειομανία, που επιβάλλει στη γυναίκα μια συγκεκριμένη εικόνα και την εγκλωβίζει σε αυτήν - και έτσι χάνου­με την ουσία. Ουσιαστικά, δεν απολαμβάνουμε τη ζωή όσο θα έπρε­πε. Όλο αυτό με την εικόνα και τα συγκεκριμένα πρότυπα βάζει σε ένα καλούπι τις γυναίκες και δεν τους αφήνει περιθώρια να ευχα­ριστηθούν πολλά πράγματα, όπως το σεξ και άλλα.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved