Μαρία Μπεκατώρου: «Τα νούμερα θεαματικότητας τα διαβάζω, αλλά δεν είναι ο μπούσουλας μου»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Τα νούμερα θεαματικότητας τα διαβάζω, αλλά δεν είναι ο μπούσουλας μου»

Η Μαρία Μπεκατώρου καθημερινά δίνει μάχη με το «Still standing» καθώς απέναντί της βρίσκεται ο Χρήστος Φερεντίνο και το «My style rocks».

«Γενικά είμαι άνθρωπος που αγχώνεται πολύ συχνά. Κυρίως αυτά που δεν μπορώ να αντέξω είναι τα δυσάρεστα γεγονότα. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν αυτή που με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου» μας λέει κι αμέσως αλλάζουμε κουβέντα και επιστρέφουμε στα επαγγελματικά της.

Πώς αντιδρά όταν παίρνει στα χέρια της τα νούμερα τηλεθέαση;

«Τα νούμερα θεαματικότητας τα διαβάζω, αλλά δεν είναι ο μπούσουλας μου. Γι’ αυτό που με αγαπάει ο κόσμος όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση είναι η αλήθεια μου. Άρα συνεχίζω να είμαι ο εαυτός μου, πέρα από τα νούμερα. Με συγκινεί όταν ο κόσμος με φωνάζει στον δρόμο "Μαράκι”. Νιώθω δικός τους άνθρωπος» λέει στην «espresso» και συνεχίζει: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη αμοιβή μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια κυρία που μου είπε ότι έχει ανάψει ένα κεράκι για μένα στην εκκλησία ή έναν παππού που μου έδωσε την ευχή του. Τελικά με την τηλεόραση μπαίνεις στα σπίτια και σης καρδιές των ανθρώπων. Τον ανταγωνισμό δεν τον αποφεύγεις στη μικρή οθόνη, καλώς ή κακώς. Το θέμα είναι να υπάρχει δουλειά για όλο τον κόσμο και μέσα από την άμιλλα να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν είναι το ζήτημα για μένα αν είναι απέναντι μου ο αξιόλογος συνάδελφος Χρήστος Φερεντίνος ή η πολύ καλή Ευαγγελία Αραβανή, αλλά αν εγώ στέκομαι με αξιοπρέπεια στο πρόγραμμα που παρουσιάζω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved