Άννα Κουτσαφτίκη: Πώς προέκυψε η συνεργασία της με τη Μουρμούρα;
Media

Άννα Κουτσαφτίκη: Πώς προέκυψε η συνεργασία της με τη Μουρμούρα;

Για το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στη Μουρμούρα αλλά και για τον ρόλο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άννα Κουτσαφτίκη, η τηλεοπτική «Ξένια».

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη «Μουρμούρα»;
«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή, πέρασα από τη γνωστή διαδικασία της οντισιόν και έκανα ένα δοκιμαστικό με τον Σπύρο Τσεκούρα. Στη συνέχεια έγιναν κάποιες συζητήσεις και, τελικά, μου ανατέθηκε ο ρόλος της Ξένιας», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv και συνεχίζει:

«Η Ξένια είναι παιδί Ελλήνων μεταναστών. Είναι μεγαλωμένη στο Αμβούργο, στη Γερμανία. Οι γονείς της διατηρούν αλυσίδα εστιατορίων και είναι οικονομικά ευκατάστατοι. Η Ξένια λοιπόν είχε την τύχη να λάβει πολύ καλή μόρφωση. Κάποια στιγμή, και ενώ είναι ακόμη πολύ νέα, γνωρίζει τον Μπάμπη, τον οποίο και ερωτεύεται σφόδρα. Αποφασίζει, λοιπόν, να εγκαταλείψει τη Γερμανία και να ακολου-θήσει τον άντρα που ερωτεύτηκε.

Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, παντρεύεται τον Μπάμπη και οι δυο τους κάνουν μια κόρη, τη Σοφία, η οποία στη φάση που συναντούμε τώρα το ζευγάρι είναι 16 χρόνων. Η Ξένια εργάζεται ως καθηγήτρια Γερμανικών, αγαπάει την τάξη, την οργάνωση, φλερτάρει, αρκετά με την τέχνη και ως άνθρωπος είναι αυστηρή, γλυκιά και έχει και μια υποβόσκουσα τρέλα. Νομίζω ότι η Σάρα Γανωτή, η οποία έχει αναλάβει το σενάριο, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το ζευγάρι του Μπάμπη και της Ξένιας», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved