Χριστίνα Τσάφου: «Όσο μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε ποιοι είμαστε και τι ακριβώς θέλουμε»
Media

Χριστίνα Τσάφου: «Όσο μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε ποιοι είμαστε και τι ακριβώς θέλουμε»

Στη νέα σειρά του Ant1 Παρθένα Ζωή, η Χριστίνα Τσάφου υποδύεται την μαμά της ΤζένηςΜπότση. Η ηθοποιός μιλά για την τηλεοπτική κόρη και τη σχέση τους.

«Η Χρυσάνθη και η Σοφία Καλλέργη είναι σε κάποιο βαθμό, το ελληνικό πρότυπο μάνας και κόρης! Βγαίνουν μεγάλες αλήθειες που έχουν κατά καιρούς ακουστεί στα ελληνικά σπίτια. Σε ό,τι αφορά στην Τζένη Μπότση... ο Θεός να την έχει καλά. Είναι εξαιρετική και ως άνθρωπος και ως ηθοποιός. Έχουμε δουλέψει μαζί και στις «Γοργόνες» αλλά και στους «Συμμαθητές» και ήξερα από την αρχή πως υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Κάθε μέρα που περνάει την αγαπάω ακόμα πιο πολύ!»

Όσο περνούν τα χρόνια, γίνεται ακόμα πιο όμορφη και ακόμα καλύτερη ηθοποιός!
«Όλοι ωριμάζουμε! Όπως και η ίδια μας η τέχνη. Όσο μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε ποιοι είμαστε και τι ακριβώς θέλουμε»

Ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που έχει κάνει τη σειρά αυτή τόσο αγαπητή στο κοινό.
«Είναι ένα κοκτέιλ πραγμάτων. Αφενός η φρεσκάδα των νέων ηθοποιών, το καλογραμμένο σενάριο και το γεγονός πως η ιστορία αυτή δεν είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά. Υπάρχει αληθοφάνεια!»

Μιλήσατε για τα νέα παιδιά, τα οποία φαντάζομαι στηρίζετε. «Φυσικά... Η Σοφίνα Λαζαράκη, η τηλεοπτική μου εγγονή, όπως και ο τηλεοπτικός μου γιος, Νίκος Αναγνωστόπουλος, έχουν απίστευτη ζωντάνια και αγνότητα στο παίξιμο τους, την οποία και μας μεταδίδουν», λέει η ίδια στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved