Δεν θα πιστεύετε τι αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς για τη σχέση του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή!
Media

Δεν θα πιστεύετε τι αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς για τη σχέση του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι συνεργάτες για την εκπομπή Happy Day, όμως υπάρχει πολύ μεγαλύτερο που δένει τον Κώστα Φραγκολιά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πώς είναι στο «Happy day» μετά τις αλλαγές;

Είμαστε ακόμη σε περίοδο προσαρμογής αν και η δεύτερη εβδομάδα ήταν πολύ κα¬λύτερη από την πρώτη.

Η απουσία της Ελένης Τσολάκη είναι αισθητή;

Σε εμένα, στον Δημήτρη και στη Σταματίνα, ναι, είναι έντονη. Όχι ως μέλοςτης εκπομπής της σκαλέτας αλλά ως προσωπικότητα, ως παρέα και ως άνθρωπος.

Νιώθετε τυχερός που, σε μια δύσκολη περίοδο για την τηλεόραση, βρίσκεστε σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές;

Κάποιες φορές ναι και κάποιες όχι. Κουβαλάς ένα βάρος και μια ευθύνη, τη στιγμή που και οι χρηματικές απολαβές δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, πώς το λέμε, να μην εκθέτουμε ανθρώπους να μη θίγουμε προσωπικότητες και οικογένειες να μη λέμε πράγματα που δεν ισχύουν.

Σας έχει παραπονεθεί ποτέ κανείς για κάτι που έχετε πει;

Όχι. Ευτυχώς όχι.

Πριν από την εκπομπή μελετάτε τα θέματα;

Την ημέρα διαβάζω περίπου 4-5 ώρες. Διαβάζω τα πάντα, αλλά κυρίως ειδήσεις. Θυμάμαι κάποια στιγμή ότι διάβαζα για το διαζύγιο του Λιάγκα με τη Σκορδά και συγχρόνως για την επίσκεψη του Ομπάμα στην Αθήνα και λέω «πώς γίνεται να συνδέονται αυτά τα δύο πράγματα;». Αλλά έτσι είναι η φύση της εκπομπής.

Το ότι ασχολείται με διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα είναι και η επιτυχία της;

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα στοιχείο, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό, σε εμάς τουλάχιστον, ήταν η χημεία μεταξύ των μελών. Το ότι ταιριάζαμε και γουστάραμε ο ένας την παρέα του άλλου. Δεν ήμασταν αναγκαστικά εκεί, γουστάραμε που ήμασταν εκεί.

Είστε ανταγωνιστικός;

Είμαι, αλλά εξαρτάται πάντα και απ' τη δουλειά. Για παράδειγμα, όταν έπαιζα ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας ήμουν ανταγωνιστικός, ενώ σε μια ομάδα που είμαστε στην τηλεόραση και «μπαίνουμε» στα σπίτια των τηλεθεατών κάθε πρωί δεν γίνεται να είμαστε ανταγωνιστικοί μεταξύ μας. Δεν μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός με τους«παλιούς», με τη Σταματίνα, τον Δημήτρη ή τη Φλορίντα, που μόλις ήρθε η κοπέλα στην ομάδα.

Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ποια είναι η σχέση σας;

Πάρα, πάρα πολύ καλή. Με τη Σταματίνα έχουμε μεγαλώσει μαζί, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, παραπάνω από 21 χρόνια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved