Κώστας Κόκλας: «Θα μπορούσα να είμαι στην κριτική επιτροπή ριάλιτι»
Media

Κώστας Κόκλας: «Θα μπορούσα να είμαι στην κριτική επιτροπή ριάλιτι»

Ο Κώστας Κόκλας μιλάει για την τηλεόραση και τα ριάλιτι.

- Εκτός από τη μυθοπλασία, «ανθίζουν» και τα ριάλιτι παιχνίδια στην τηλεόραση.

«Δεν έτυχε να με δείτε σε κάτι τέτοιο, άσε που πέρασε η ηλικία για μένα που θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο, σ' ένα «Survivor», ας πούμε. Είναι δείγμα της εποχής. Επειδή είμαι μεγάλος σε ηλικία, έχω δει αρκετές φορές να έρχονται στη μόδα διάφορα σόου με τραγουδιστές... Έτσι είναι η τηλεόραση, έτσι θα είναι κι έτσι πρέπει να είναι. Κριτική επιτροπή ενδεχομένως να μπορούσα να είμαι, αλλά δεν είχα καμία τέτοια πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια, με εξαίρεση τον περσινό χειμώνα, πάντα είχα να κάνω τηλεόραση, κάποιο σίριαλ, κάτι που μου έτρωγε αρκετή ώρα»

-Είναι λύση ανάγκης για κάποιους ανθρώπους που δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας για να μην ξεχνιούνται;

«Από την εμπειρία μου, δεν πάει να πει ότι αν προβάλλεσαι, δεν ξεχνιέσαι, γιατί έχω ζήσει ανθρώπους που προβάλλονταν πολύ, αλλά να ξεχνιούνται όσο προβάλλονταν. Έχει να κάνει με την προσωπικότητα, πώς είσαι κι αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, πόσο μπορείς να ξεπερνάς τα αδιέξοδα. Ξέρω πολλούς καλούς ηθοποιούς και τους θαυμάζω, που μπορούν να κάνουν κι άλλη δουλειά για να ζήσουν, δεν εξαρτώνται μόνο από το θέατρο. Ζούμε σε μια πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδο, που καμία γενιά πριν δεν έχει αναφορές για να μας συμβουλέψει τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε ή πώς να τα βγάλουμε πέρα αυτό το διάστημα. Έτσι, νιώθω τυχερός που δουλεύω»

Δεν είχες ποτέ την επιθυμία να απέχεις για λίγο από τη δουλειά σου για να ξεκουραστείς

«Ναι, την είχα παλαιότερα, επειδή πήγαινε πολύ καλά η δουλειά στην τηλεόραση, ήταν άλλες οι αποδοχές, είχα τη δυνατότητα τα καλοκαίρια να κάθομαι και να μη δουλεύω, οπότε, δεν έχω παράπονο, έχω αφιερώσει χρόνο στον Κώστα, δεν είναι ότι μου έχω στερήσει πράγματα. Τώρα, ενδεχομένως να πιέζομαι, γιατί φτάνω σε κάποιο σημείο της ζωής μου που θα ήταν καλύτερο να έχω πιο πολύ χρόνο για άλλα πράγματα, αλλά όλοι γύρω μου δουλεύουν και περνάνε δύσκολα» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved