Γιάννης Ποιμενίδης: Όλα όσα αποκάλυψε για το τι συμβαίνει στα γυρίσματα με Τότσικα-Χατζηγεωργίου
Media

Γιάννης Ποιμενίδης: Όλα όσα αποκάλυψε για το τι συμβαίνει στα γυρίσματα με Τότσικα-Χατζηγεωργίου

Ο Γιάννης Ποιμενίδης πρωταγωνιστεί στην «Παρθένα Ζωή» και απολαμβάνει τα γυρίσματα, αφού περνάνε ωραία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Στη σειρά συνεργάζεσαι αλλά και έχεις ως «αντιπάλους» τον Αποστόλη και τον Γιάννη. Πώς είναι αυτή η συνεργασία-αντιπαλότητα;

«Είμαστε φοβεροί αντίπαλοι στο γύρισμα! Το σαμποτάζ πάει σύννεφο και ο ένας προσπαθεί να καταποντίσει τον άλλο! Είμαστε όλοι εκεί και με πολλή όρεξη για τις σκηνές μας, κάνουμε τις πρόβες μας, περνάμε καλά και επίσης την ώρα του χαβαλέ είναι σόου! Και ειδικά με τον Αποστόλη και τον Γιάννη που ανέφερες τα πάμε αρκετά καλά και συνεννοούμαστε απόλυτα. Επιπλέον, είναι και αρκετά βοηθητικοί και ικανοί ως συνεργάτες»

Η συνεργασία με τη Σοφίνα;

«Είναι η πρώτη της δουλειά, παρ' όλα αυτά είναι έτοιμη, συγκεντρωμένη, έχει πολλή όρεξη για αυτό που κάνει και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις νέους ανθρώπους με θέληση και ταλέντο»

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που σε έχει κρατήσει σε ένα χώρο άκρως ανταγωνιστικό;

«Δεν έχω να σου δώσω απάντηση σε αυτό. Από τη μια ίσως και απλά να έχει τύχει, από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύομαι. Δηλαδή το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι με επιλέγουν για να δουλέψω στο συγκεκριμένο τομέα με γεμίζει με όρεξη να βελτιώσω την τεχνική μου, την τέχνη μου, το πώς συμπεριφέρομαι ως άνθρωπος σε έναν εργασιακό χώρο και σε όλους αυτούς τους τομείς. Οπότε σίγουρα με κουρδίζει και με κάνει να δουλεύω και να βελτιώνω αυτό που κάνω όλο και περισσότερο, φορά τη φορά, χρόνο το χρόνο»

Σε τι άλλο θα ήθελες να δοκιμάσεις τον εαυτό σου;

«Δεν ξέρω. Γενικά με ενδιαφέρει να απασχολούμαι και να ασχολούμαι με όσο το δυνατόν περισσότερα είδη γίνεται. Αν είναι και ετερόκλητα και διαφορετικά μεταξύ τους, είναι για εμένα απόλαυση. Χαίρομαι πάρα πολύ να μπορώ να προσαρμόζομαι σε διαφορετικές απαιτήσεις, καταστάσεις, είδη, σενάρια. Γενικότερα αυτό με γεμίζει, μου αρέσει πάρα πολύ, το απολαμβάνω να αλλάζω» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved