Χρήστος Φερεντίνος: «Οταν έφυγα από τον Ant1 και πήγα στον Αlpha, με εντυπωσίασε ότι...»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Οταν έφυγα από τον Ant1 και πήγα στον Αlpha, με εντυπωσίασε ότι...»

Πώς νιώθει ο Χρήστος Φερεντίνος που το Deal επέστρεψε για δεύτερη σεζόν;

«Ξεκίνησε με πολύ δυνατό ανταγωνισμό, φέτος, και δείχνει ότι έχει αισιόδοξη πορεία, αφού επιστρέψαμε στην πρώτη θέση στο σύνολο και το δυναμικό κοινό»

Ποια είναι τα στοιχεία του παιχνιδιού που το κάνουν τόσο αγαπητό;
«Κρατάει καλή παρέα στους τηλεθεατές, έχει μια συνέπεια σε αυτά που έχει υποσχεθεί από την αρχή: αγωνία, σασπένς, κέφι, εναλλαγές, ανατροπές. Το κοινό, ακόμα και να γυρίσει κανάλι για να δει τι γίνεται στους υπόλοιπους σταθμούς, έχει την ασφάλεια του «Deal» για να περάσει ωραία»

Νιώθει ότι έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό;
«Οταν έφυγα από τον Ant1 και πήγα στον Αlpha, με εντυπωσίασε ότι το κοινό με είχε ακολουθήσει, κάναμε υψηλή τηλεθέαση από την πρώτη μέρα, σε μία δύσκολη ώρα, σε μία δύσκολη ζώνη. Θεωρώ, λοιπόν, ότι σίγουρα παίζει ρόλο ο παρουσιαστής, αλλά εξαιρετική σημασία έχουν και το κόνσεπτ, η ομάδα, το κανάλι, η σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά. «Κούμπωσα» πολύ με τον Αplha και αυτό για μένα ήταν σπουδαίο γιατί εισαγάγαμε και πάλι τα τηλεπαιχνίδια στην τηλεόραση. Μία ακόμα επιτυχία ήταν ότι το «Ακου τι είπαν!» ολοκλήρωσε τον κύκλο του, όσο ήταν στην κορυφή δεν είχε δείξει στοιχείο κάμψης», λέει ο ίδιος στο Tv Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved