Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Η Σολωμού με ξεμάλλιασε»
Media

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Η Σολωμού με ξεμάλλιασε»

Μετά τα «Κλεμμένα όνειρα» και τη «Δικαίωση», όπου έδωσε σάρκα και οστά σε δύο δραματικές ηρωίδες, ήρθε φέτος η ώρα να γίνει πραγματικότητα μια μεγάλη επιθυμία της, να παίξει σε κωμωδία.

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού, υποδύεται την Δανάη, τη γλυκιά σερβιτόρας στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Μια πρόταση που όταν της την έκανε ο Βασίλης Θομώπουλος πέταξε από τη χαρά της.

«Παρόλο που με κάλεσε για τον ρόλο της κοπέλας που ερωτεύεται ο Πέτρος (Μάριος Αθανασίου) και γίνεται η αιτία να βγάλει πάνω της όλο το μένος της η πρώην σύζυγός του Κατερίνα (Μαρία Σολωμού), μέχρι να μου πει ο Βασίλης το τελικό ΟΚ, πέρασα από τρεις οντισιόν» λέει η Κωνσταντίνα στην «Espresso» και συνεχίζει: «Έναν τέτοιο ρόλο περίμενα εφτά χρόνια. Η Δανάη είναι η αγαπημένη μου ηρωίδα και έχω πολλές απαιτήσεις από εκείνη. Ο Μάριος Αθανασίου με έχει στηρίξει πάρα πολύ στα νέα μου βήματα, όπως και η Μαρία Σολωμού. Δεν είχε τύχει να δουλέψω με κανέναν από το καστ και νιώθω τυχερή που συνεργάζομαι με αυτούς τους συναδέλφους».

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα αναφέρεται γελώντας στις σκηνές της κόντρας της με την ηρωίδα που ενσαρκώνει η Μαρία Σολωμού. «Όταν ο Πέτρος με φιλάει μέσα στο μπαρ και το βλέπει η Κατερίνα, ορμάει πάνω μου να με ξεμαλλιάσει. Η Μαρία Σολωμού, λοιπόν, που είναι πάντα ήρεμη, γυρνάει και μου λέει με χιούμορ: «Πώς θα το κάνω, αγάπη μου, αυτό σ' εσένα; Δεν μου βγαίνει και δεν είναι και του χαρακτήρα μου. Η ηρωίδα μου είναι θεότρελη”. Είχαμε πεθάνει και οι δύο στα γέλια. Την έσπρωξαν όλοι οι άλλοι, προκειμένου να με αρπάξει από τα μαλλιά. Αυτό που είδατε στην οθόνη με τους Κώστα Κόκλα, Μαριάννα Τουμασάτου και Νίκο Μουτσινά ήταν αυτοσχεδιασμός της στιγμής. Δεν μας το είχε επιβάλει ο σκηνοθέτης. Απλώς όλοι έσπρωχναν τη Μαρία, για να πάρει φόρα και να με αρπάξει από το μαλλί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved