Ρίγγα για σειρά «4ΧΧΧ4»: «Οι ηρωίδες θα φτάσουν σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν»
Media

Ρίγγα για σειρά «4ΧΧΧ4»: «Οι ηρωίδες θα φτάσουν σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν»

Η Ρένα Ρίγγα μίλησε για τη σειρά «4ΧΧΧ4». Μαζί με τον Κώστα Βαζάκα και την Αδαμαντία Αρβανίτη υπογράφουν το σενάριο της σειράς.

«Είχε γίνει ο πιλότος σε μια ιδέα του Δημήτρη Αρβανίτη κι όταν διάβασε ότι φύγαμε από την κυπριακή σειρά, που είχαμε ανακοινώσει ότι θα κάναμε, μας πήρε τηλέφωνο κι έτσι αναλάβαμε με τον Κώστα Βαζάκα και την κόρη του Δημήτρη Αρβανίτη, τη Μαντώ, να το κάνουμε», είπε. Ενώ συνέχισε αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Κώστα Βαζάκα. «Έχουμε “κολλήσει”, είναι πολύ καλός και ταιριάζει η γραφή μας. Αν και δουλεύουμε μαζί μόλις ενάμιση χρόνο, είναι σαν να συνεργαζόμαστε χρόνια! Ήταν καρμικό να συνεργαστούμε». Κλείνοντας μιλώντας στην espresso αναφέρθηκε και στις ηρωίδες.

«Οι ηρωίδες έβαλαν στοίχημα στην προσωπική τους ζωή κι αυτό θα φέρει ανατροπές. Όλες θα φτάσουν σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν... Σε χωρισμούς, διαζύγια και τρικυμίες στις σχέσεις τους. Εγώ χαρακτηρίζω τη σειρά “ανατομία” πάνω στον έρωτα» μας λέει και κατόπιν αποκαλύπτει ποιο από τα ζευγάρια της σειράς ξεχωρίζει. «Μέχρι τώρα δεν πρόλαβα να βρεθώ σε κάποιο γύρισμα, γιατί πήγαινα στα γυρίσματα του “Βachelor” (σ.σ.: της ταινίας), αλλά με τους ηθοποιούς μιλάμε στο τηλέφωνο.

Το ζευγάρι που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είναι η Βούλα και ο Νικήτας, δηλαδή η Θωμαΐς Ανδρούτσου και ο Τόνυ Δημητρίου. Αν και όλα τα ζευγάρια τα αγαπάω, αυτό το ξεχωρίζω, γιατί έχει αρκετές χιουμοριστικές σκηνές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved