Βάσω Λασκαράκη: «Φέτος έχουμε αρκετά μπλεξίματα»
Media

Βάσω Λασκαράκη: «Φέτος έχουμε αρκετά μπλεξίματα»

Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει το Σόι σου και αποκαλύπτει...

Η σεζόν ξεκίνησε με τη Λυδία και τον Σάββα στα πρόθυρα του χωρισμού.

«Κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και το πρώτο επεισόδιο, πριν από τρία χρόνια περίπου, αλλά ήταν η πρώτη φορά που στην ουσία όλη αυτή η κατάσταση από τα σόγια καθρεφτίστηκε πάνω στη σχέση τους. Δεν ήταν όμως τόσο ουσιαστικό για να τους ταράξει»

Σε τι άλλες περιπέτειες θα δούμε το ζευγάρι;

«Σε αρκετές! Βέβαια φέτος έχουμε αρκετά μπλεξίματα και περιπέτειες και για τα άλλα ζευγάρια. Έχουμε και διπλά επεισόδια όπου μπλέκουν πάλι τα σόγια, έχουμε πολύ ωραία γκεστ, ήδη έχουμε δει τον Κώστα Βουτσά όπου ήταν μεγάλη μας τιμή και τον Ησαΐα Ματιάμπα προσεχώς. Έχουμε πολύ ωραία και δυνατά επεισόδια»

Φέτος μοιράζεται όμως το βάρος, αφού θα μπούμε και στο σπίτι των «Ζουζουνέλ».

«Όντως, και αυτό για τον Μελέτη κι εμένα είναι βάλσαμο, γιατί εκεί που είχαμε δεκάωρα γυρίσματα κάθε μέρα μπορεί να κάνουμε επτάωρο και εξάωρο, επειδή έχουν και τα παιδιά τώρα πολλά γυρίσματα σπίτι τους. Αυτό για εμάς είναι τέλειο»

Θα βρεθεί γαμπρός για την Μπέλλα;

«Δεν ξέρω, εμείς πάντως το συζητάμε και κάνουμε πλάκες μεταξύ μας. «Απειλούμε» τη Βίβιαν, της κάνουμε πλάκα και της λέμε ότι θα προτείνουμε στην παραγωγή να γράψουν αυτό, να της φέρουν εκείνον. Δεν ξέρω τι θα γίνει, πάντως, έχουν στο νου τους να κάνουν κάτι περίεργο και φέτος»

Φαντάζομαι ότι πλέον το δέσιμο ανάμεσα στους ηθοποιούς θυμίζει πραγματικό σόι

«Ναι! Είμαστε πάρα πολλές ώρες μαζί, είμαστε όλοι παιδιά πολύ της παρέας και όντως έχουμε δέσει έτσι. Μια ομαδική σκηνή για παράδειγμα είναι το κάτι άλλο! Είναι δύσκολη, κρατάει περίπου μιάμιση ώρα το γύρισμα, αλλά είναι ωραία, έχει την πλάκα της»

Το μεγαλύτερα πειραχτήρι;

«Δεν ξέρω... Πάντως όταν είμαστε όλοι μαζί κάποιος κάτι θα πει, ο Γιάννης Δρακσπουλος κάτι θα κάνει, όποιος κάνει σαρδάμ θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος, βάζουμε στοιχήματα για το ποιος θα κάνει λάθος! Γίνονται διάφορα όταν είμαστε όλοι μαζί. Εγώ το λέω «χαρά στο κουράγιο των τεχνικών» μερικές φορές» εξήγησε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved