Ιωάννα Ασημακοπούλου: Αποκάλυψε τι θα συμβεί με την επιστροφή της πεθεράς της στο Σόι σου
Media

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Αποκάλυψε τι θα συμβεί με την επιστροφή της πεθεράς της στο Σόι σου

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου αποκαλύπτει τι θα συμβεί με την επιστροφή της πεθεράς της στο Σόι σου. 

Στα προσεχώς θα δούμε την επιστροφή της αγαπημένης πεθερούλας που κάποιος την ακολουθεί...

«Πώς αλλιώς θα ερχόταν πίσω η πεθερά μας! Είναι, νομίζω, από τα πιο αστεία επεισόδια. Αυτή η υπέροχη πεθερά, η αγαπημένη μου Μίρκα Παπακωνσταντΐνου, την οποία λατρεύω, φυσικά, κάνει είσοδο με πολύ θόρυβο και πολύ αστείες καταστάσεις μαζί με τον εξαιρετικό Ησαΐα Ματιάμπα! Κάνει ένα πολύ δυναμικό και ηχηρό comeback και νομίζω ότι ο κόσμος θα ενθουσιαστεί»

Υπάρχει περίπτωση να δούμε την Αντωνία να πατάει πόδι στην Αλεξάνδρα;

«Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να συμβεί αυτό, γιατί έχει τραβήξει τα πάνδεινα από την πεθερά. Η Αντωνία είναι ένας άνθρωπος που φοβάται να μιλήσει και να διεκδικήσει. Θα λέγαμε ότι δεν είναι ένας χαρακτήρας με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση. Θέλει να μιλήσει, αλλά φοβάται και επειδή φοβάται δεν μπορεί να πάρει χώρο στη σχέση της με την πεθερά. Εγώ ως Ιωάννα θα ήθελα η Αντωνία κάποια στιγμή να διεκδικήσει αυτό το χώρο και πιστεύω ότι θα γίνει φέτος. Πιστεύω ότι φέτος λοιπόν θα δούμε πάρα πολλά πράγματα που δεν είχαμε δει τα τελευταία χρονιά»

Έχεις ζήσει κάποια ανάλογη κατάσταση από μητέρα συντρόφου σου;

«Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω συναντήσει ποτέ καμία Αλεξάνδρα! Ήμουν τυχερή μέχρι στιγμής. Τώρα βέβαια δεν ξέρω πώς θα ανταπεξέλθω αν θα μου τύχει μια Αλεξάνδρα, αλλά σίγουρα έχω εκ-παιδευτεί πάρα πολύ από το ρόλο μου. Η Αντωνία με έχει μάθει πολλά!

θεατρικά πού θα σε δούμε;

«Φέτος έχω την τύχη και την τιμή να παίξω στο «Παράξενο ζευγάρι» του Νιλ Σάιμον, στο Θέατρο Ζήνα, δίπλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη, σε σκηνοθεσία του πρώτου. Με ένα υπέροχο καστ. Ξεκινάμε στις 10/11» εξήγησε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved