Μελέτης Ηλίας: Τι είπε για την guest εμφάνιση του Ματιάμπα στο Σόι σου
Media

Μελέτης Ηλίας: Τι είπε για την guest εμφάνιση του Ματιάμπα στο Σόι σου

Ο Μελέτης Ηλιάς μίλησε για το Σόι σου που πρωταγωνιστεί με επιτυχία και αποκάλυψε ότι δεν πέριμενε η σειρά να παίζεται τόσο πολύ καιρό. 

Νέα σεζόν με το «Σόι»…

«Είναι φοβερό. Εγώ δεν το περίμενα ότι θα πάμε τόσο καιρό. Πάμε όμως πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και ειδικά το καλοκαίρι με τις επαναλήψεις ανεβήκαμε ακόμα περισσότερο. Νομίζω ότι και τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν έχουν πάει πολύ καλά και σταθερά. Υπάρχει φοβερό κλίμα στο γύρισμα, περνάμε ωραία, οπότε το ότι συνεχίζουμε είναι μια πολύ ωραία κατάσταση»

Σε αυτή τη σεζόν σας είδαμε ήδη στα όρια χωρισμού. Το ξεπεράσατε οριστικά;

«Έτσι φαντάζομαι, τουλάχιστον για τα επόμενα επεισόδια, γιατί η θεματολογία από επεισόδιο σε επεισόδιο αλλάζει. Μπορεί κάποια στιγμή να το ξαναδούμε ως γεγονός. Όπως είναι στα ζευγάρια στην πραγματικότητα έτσι συμβαίνει και στο «Σόι».

Φέτος μπαίνουμε και στο σπίτι του αδερφού σου...

«Ναι! Κωνσταντίνος-Αντωνία και νέο σπίτι! Θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τις περιπέτειες των «Ζουζουνέλ» με μια πιο σφαιρική οπτική, γιατί όταν τους βλέπεις στο δικό τους χώρο έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα»

Έχουμε και απρόοπτα με την επιστροφή της μητέρας σας!

«Είναι ένα επεισόδιο-έκπλήξη! Ο Ησαΐας Ματιάμπα κάνει ένα guest που είναι όλα τα λεφτά! Είναι καταπληκτικός σε αυτό που κάνει. Είναι αυτό που λέμε, «μας τη· ζητάνε και από άλλες χώρες»!

Τη Λυδία και εσένα τι άλλες περιπέτειες σας περιμένουν;

«Πολλές, διαφορετικές, τις οποίες όμως ακόμα δεν τις ξέρουμε, γιατί έχουμε φτάσει μόλις στο 8ο-9ο επεισόδιο. Καθώς, πλέον, έχουμε αρκετά σπίτια, αρχίζει το πράγμα και μοιράζεται ευχάριστα, γίνεται ένας κύκλος με τα ζευγάρια. Οπότε μετά το χωρισμό και την επανασύνδεση είμαστε λιγάκι συμπληρωματικοί σε ιστορίες άλλων» είπε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved