Αρναούτογλου: «Οι συνθήκες διαβίωσης εδώ είναι πολύ χειρότερες απ’ ό,τι στη Μαλαισία πριν 14 χρόνια»
Media

Αρναούτογλου: «Οι συνθήκες διαβίωσης εδώ είναι πολύ χειρότερες απ’ ό,τι στη Μαλαισία πριν 14 χρόνια»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συγκρίνει τη "θητεία" του με το Survivor πριν από 14 χρόνια με αυτή στο Nomads και οι διαφορές είναι... μεγάλες!

Υποθέτω ότι το «Nomads» είναι πιο εύκολο από το «Survivor» που είχες παρουσιάσει. Επειδή οι τηλεθεατές δεν βλέπουν πώς ζεις εσύ, µπορείς να συγκρίνεις τα δύο ριάλιτι σε σχέση µε τις συνθήκες διαβίωσης του παρουσιαστή;

Νοµίζω ότι κάνεις τεράστιο λάθος. Οι συνθήκες διαβίωσης εδώ είναι πολύ χειρότερες απ’ ό,τι στη Μαλαισία πριν από 14 χρόνια. Ζούµε σε ένα πάµφτωχο τροπικό νησί, µε πολύ όµορφες περιοχές, όµως πολύ πίσω από τον πολιτισµό έτσι όπως τον ξέρουµε εµείς. Για να φανταστείς, δεν έχει καν ίντερνετ. Οι συνθήκες διαβίωσης τώρα είναι πιο δύσκολες.

Παρεµπιπτόντως, πώς ζήσατε τον τυφώνα που ακούσαµε ότι πέρασε από το Παλαουάν;

Εντάξει, δεν θες να σου πω… ∆εν µπορώ να σου το εξηγήσω µε λέξεις! Ευτυχώς που στην Ελλάδα µας δεν έχουµε τέτοια φαινόµενα. Νιώθεις ότι έρχεται η συντέλεια του κόσµου και δεν ξέρεις πού να πας. Οµως τέλος καλό, όλα καλά. Τέτοιες τροπικές καταιγίδες, αλλά και τυφώνες µικρής έντασης µας είπαν ότι θα ξανασυναντήσουµε αυτή την περίοδο. Αρα, είµαι προετοιµασµένος.

Γιατί πιστεύεις ότι τα ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψαν τόσο δυναµικά στην ελληνική τηλεόραση;

Θα σου αντιστρέψω την ερώτηση: Για ποιον λόγο έφυγαν από την ελληνική τηλεόραση; Τα ριάλιτι αυτά υπάρχουν εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια σε χώρες του εξωτερικού. Εµείς ως χώρα έχουµε διάφορες παραξενιές και γούστα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης πώς σου φάνηκε ως διάδοχος παρουσιαστής;

Για πρώτη του φορά και για την τηλεοπτική εµπειρία που είχε, ήταν πολύ καλός. ∆ύσκολος ρόλος για έναν παρουσιαστή τα ριάλιτι επιβίωσης.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved