Nomads: Φώτης Φιλιππόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε γυναίκες για την αρχηγία
Media

Nomads: Φώτης Φιλιππόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε γυναίκες για την αρχηγία

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος όταν αποχώρησε από το Nomads άφησε τρεις γυναίκες για αρχηγία. 

Επέλεξες τρεις γυναίκες για την αρχηγία.

«Κατ' αρχάς τις γυναίκες τις έχω πολύ ψηλά. Έχουν δυνατότητες, έχουν αποδείξει ότι μπορεί να είναι και καλύτερες από τους άντρες σε πολλά πράγματα. Είναι προικισμένες από τη φύση με μια οξυδέρκεια και θα δώσουν άλλου είδους ψυχή στο «Nomads». Η μάχη μεταξύ τους είναι μια μάχη που θα ήθελα να δω. Μια μάχη μεταξύ τριών γυναικών, ανάμεσα στις ικανότητες των οποίων θεωρώ ότι υπάρχει μια ισορροπία. Η Ειρήνη είναι πολύ γυμνασμένη, πολύ δυνατή και έξυπνη. Η Αποστολία πολύ δυναμική, ικανότατη όσον αφορά στο αθλητικό κομμάτι και υψηλής ευφυΐας. Η Μιλλούση είναι μια αδιαμφισβήτητης αξίας και παγκοσμίου κλάσεως αθλήτρια, την οποία εκτιμώ και ως προσωπικότητα. Πιστεύω ότι αυτές οι τρεις γυναίκες έχουν να δώσουν πολλά και θα είναι μια μάχη που θα απολαύσουμε όλοι μας»

Ποιος είναι για σένα το φαβορί;

«Έχω ξεχωρίσει αρκετούς και δεν θα ήθελα να κατονομάσω, για να μη στενοχωρήσω κάποιους άλλους. Πέρασε κι ένας τυφώνας... Εμείς ήμασταν τυχεροί, γιατί βρισκόμασταν προστατευμένοι στη βίλα. Ήταν πάρα πολύ δυνατή η βροχή, κάτι το πρωτόγνωρο και ήταν ό,τι χειρότερο για τα παιδιά στην παραλία»

Τα σχέδια μετά το «Nomads»;

«Επιστρέφουμε στην καθημερινότητα, στην υπηρεσία της καινοτομίας και συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε δυναμικά»

Με τι ακριβώς ασχολείσαι;

«Είμαι επισκέπτης καθηγητής πανεπιστημίου, εργάζομαι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως εξωτερικός εμπειρογνώμονας για την καινοτομία και το 99% της επαγγελματικής μου δραστηριότητας είναι η εταιρία shakesteer. Βοηθάω επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να καινοτομήσουν. Δραστηριοποιούμαι σε πολλές χώρες του κόσμου και είμαι επίσης επαγγελματίας ομιλητής με ομιλίες σε συνόδους κορυφής»

Το μυστικό της επιτυχίας σου;

«Η πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Να φανταστείς ότι δουλεύω 10-15 ώρες την ημέρα και αυτό είχε το κόστος της διαστρέβλωσης της αντίληψης του χρόνου. Ξύπνησα ένα πρωί και ήμουν 39 ετών και τελευταία φορά που τσέκαρα ήμουν 30! Δεν κατάλαβα πότε πέρασε μια δεκαετία και θεώρησα το «Nomads» μια δραστηριότητα που επιτέλους θα έκανα στη χώρα μου και μία ευκαιρία για να απολαύσω τα τελευταία χρόνια της νιότης» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved