Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Βγάζω έναν αληθινό εαυτό, δεν έχω τίποτα ψεύτικο στη διαχείριση»
Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Βγάζω έναν αληθινό εαυτό, δεν έχω τίποτα ψεύτικο στη διαχείριση»

Μετρά αντίστροφα τις ηµέρες για τη φετινή πρεµιέρα του «Πάμε πακέτο», που ξεκινά την απόψε. Λαµπερή, αθεράπευτα αψεγάδιαστη και γεµάτη θετική διάθεση, η δηµοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου µιλά για την αλλαγή της ηµέρας προβολής της εκποµπής της δηλώνοντας τη στήριξή της στο κανάλι ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη σχέση που έχει "χτίσει" με το κοινό της τόσα χρόνια. 

Λίγες ηµέρες πριν από τη φετινή τηλεοπτική σας πρεµιέρα πώς είστε;

Μια χαρά, ήρεµη. ∆εν είναι κάτι καινούργιο αυτό για µας, αλίµονο. Για µας είναι η 13η χρονιά, αλλά επειδή δεν θέλουµε να λέµε το δεκατρία πάµε µε τη σεζόν, που είναι η 12η.

Ο αριθµός 13 δεν είναι τυχερός αριθµός για εσάς;

Το 2013 έχασα τον µπαµπά µου, οπότε a priori ο αριθµός αυτός δεν είναι για µένα τυχερός.

Μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχετε αγωνία;

Εχω µια σχετική αγωνία γιατί υπάρχει ένα καινούργιο δεδοµένο: έχουµε αλλάξει ηµέρα. Βεβαίως, είναι όλα σταθερά και αυτό έχει µεγάλη σηµασία. Είναι σταθερή η οµάδα, οι τεχνικοί, οι άνθρωποι της παραγωγής είναι οι ίδιοι τόσα χρόνια, µόνο η ηµέρα αλλάζει. ∆εν έχει, όµως, αυτό σηµασία. Ξέρετε, στις σχέσεις που δοµούνται µε ουσία και µε κόπο και µετά από πολλή διαδροµή, όπως η σχέση µου µε το κοινό, αν θέλουµε να συναντηθούµε θα συναντηθούµε. Το τελευταίο που έχει σηµασία είναι το πότε.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το µυστικό της επιτυχίας της εκποµπής;

Στο ότι είµαστε πολύ αληθινοί όλοι µας. Και εγώ που το διαχειρίζοµαι και εκείνοι που έρχονται στην εκποµπή. Ολοι έρχονται και καταθέτουν την αλήθεια τους. Εκείνοι όσον αφορά στα δεδοµένα της ζωής τους, που µέχρι εκείνη τη στιγµή αποτελούσαν τα µύχια µυστικά τους, και εγώ όσον αφορά την προσέγγισή τους. Βγάζω έναν αληθινό εαυτό, δεν έχω τίποτα ψεύτικο στη διαχείριση, στην πρόθεση, στην όλη διεκπεραίωση. Είναι όλο µια αλήθεια και ο κόσµος είναι σε θέση να αντιλαµβάνεται την αλήθεια όταν του τη δίνεις µε καθαρότητα. Και βέβαια πιστεύω ότι αυτή η εκποµπή είναι από τις λίγες στην ελληνική τηλεόραση που ανεβάζουν συναισθηµατικά τη δόνηση στους ανθρώπους. Κι αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο όταν συµβαίνει, διότι η λογική είναι σε ένα επίπεδο, αλλά πάνω από αυτό είναι το επίπεδο της συναισθηµατικής δόνησης. Αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι που παρακολουθούν την εκποµπή δεν µπορούν να το εντοπίσουν, αλλά το καταλαβαίνουν, το νιώθουν καλύτερα.

Η εκποµπή στο τέλος της δηµιουργεί µια συναισθηµατική κάθαρση...

Το έχω πει πως η εκποµπή λειτουργεί σαν αρχαία τραγωδία. Μόνο που στην αρχαία τραγωδία όλα ήταν στο µυαλό του Σοφοκλή, του Ευριπίδη, του Αισχύλου. Εδώ πρόκειται για αληθινά περιστατικά και δεν είναι µυθοπλασία. Είναι ελληνική τηλεόραση, αλλά και ελληνική πραγµατικότητα, βγαλµένη µέσα από την κοινωνία.

Οπως διαχειρίζεστε µε ψυχραιµία όσα εκτυλίσσονται µέσα στην εκποµπή, έτσι είστε και στην προσωπική σας ζωή;

Προσπαθώ γενικά να είµαι ψύχραιµη γιατί µόνο έτσι κάνεις καλύτερη διαχείριση. Πάντα βάζοντας την ψυχή µου. Ψύχραιµη, όχι ψυχρή. Προφανώς είναι χάρισµα, δεν είναι κάτι στο οποίο εκπαιδεύεσαι. Νοµίζω πως µε τα πιο κύρια χαρακτηριστικά µας γεννιόµαστε και µας συνοδεύουν µέχρι τον θάνατό µας. ∆εν τα χάνουµε ποτέ και δεν αποκτούµε ποτέ καινούργια.

Νιώθετε πως αυτή η εκποµπή σάς έχει αλλάξει;

Σίγουρα µε έχει αλλάξει, νοµίζω πως µε έχει κάνει πιο ευαίσθητη από ό,τι είµαι. ∆εν συµβαίνει όπως µε τους γιατρούς, που στην πορεία γίνονται και πιο απαθείς µε τα περιστατικά τους. Εγώ στην πορεία γίνοµαι και πιο ευπαθής.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved